Jump to content

yoyo_man

Super Membru
 • Content Count

  4,483
 • Joined

 • Last visited

About yoyo_man

 • Rank
  LUV2XLR8

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  Hornet 900
 • Numar Moto
  Run
 • Club
  W.A.T.B.A.F.T.R.

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  MZ SM125, SV650S, Hornet 900, Yamaha x-max, Honda CBF500

Recent Profile Visitors

2,166 profile views
 1. Revin cu un nou feedback după alta comanda, o geaca de la NiCo1713, trimisa din Germania și care a ajuns in 5 zile la mine. Geaca e exact ca în descriere, ca nouă de fapt, totul a mers ceas. Numai bine tuturor!
 2. Speedy nici eu nu mint, in 15 aprilie am comadat prin ei o pereche de manusi de pe louis si in 04 mai le-am primit. Posibil sa nu mai aduca, dar e ciudat ca acum ar trebui sa fie mai usor. Comenzi "KronauMoto" - Play Prodimpex s.r.l. <comenzi@kronaumoto.ro> To: @yahoo.com Buna ziua, Multumim pentru comanda dvs. Ea a fost inregistrata si va fi transmisa in Germania. Onorarea acestei comenzi depinde de disponibilitatea articolelor in stocul din depozitele furnizorilor nostri. Termenul de livrare al acestei comenzi este data de 30.04.2020 Cu stima, Echipa KronauMoto
 3. apropos de Louis, are careva un voucher de reducere de care nu are nevoie?
 4. Livrează, am luat eu și săptămâna trecută a ajuns coletul.
 5. Salutări! Honet-ul alb e al meu! Îl recomand pe Marcel, totul a decurs excelent, am vorbit la telefon detaliile, ne-am întâlnit înainte să iasă din țară, i-am dat banii și anunțurile alese de mine cu asistența lui și a doua zi m-am sunat de lângă primul motor, mi-a trimis poze și film pe whatsapp, ba chiar a negociat o sumă considerabilă din prețul motorului. Deci nota 10! Mersi Marcel și numai bine!
 6. vad ca e si partener EMAG.hu, ar trebui sa fie in regula https://www.emag.hu/shivezjd/52662/v
 7. Dintre cele două din poze numai Guzzi poate fi dar Marcel aduce mai multe, de aia întrebam.
 8. Vând Honda CBF500 ABS din 2004, 18683km în creștere. Motocicleta a fost adusă in tara in 2008, avand pe bord 5404km, din Germania, de un prieten, a fost "cazată" la mine in garaj am folosit-o eu o perioadă in 2008 și în 2015-2016, iar in 2018 am achiziționat-o de la el, la 14000km. Deci ii cunosc istoricul și nu a avut niciun accident. După cumpărare am schimbat următoarele, ulei Motul, filtru de ulei, montat un filtru de aer K&N, cauciucuri noi Michelin Pilot Power 2CT, antigel, lichid frana, baterie nouă, seaua pilotului retapițată și adăugat gel pentru comfort. Așa cum am scris la inceput moto are ABS funcțional și foarte util,top case montat, parbriz aftermarket și crash pad LSL. Funcționează impecabil, iar estetic arată bine pentru vârsta ei. Se vinde pentru un upgrade la o clasă mai mare. La cerere am o grămadă de poze din toate unghiurile, video cu pornire la rece și la cald sau pot face la cerere filmări/video din orice unghi. Este o motocicletă bună, "iertătoare", cum se zice, cu un consum bun și ieftina de întreținut. Nu necesita absolut nicio investiție în perioada imediat următoare, toate actele sunt in regula, pe numele meu, fiscal pe loc. Se poate limita pentru a se pilota cu permis A2 prin cumpărarea unui kit in acest sens (cost aproximativ 60 euro) Prețul este 1950 euro, puțin negociabil. Se poate vedea in Oradea, mai multe informații prin p.m., sau la 0770 120 383.
 9. Să postezi te rog când te apuci de treabă. Poate îmi aduci și mie o moto din Germania.
 10. Salut! Tcx street Ace air ai mărimea 42.5-43? Ce culori și la ce preț! Mersi!
×
×
 • Create New...