nosfyrus Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Salutare. Se baga careva la o iesire sambata/duminica asta?In principiu as merge la Bencec dar e ok si in alta parte. Detin masina cu carlig (nu am remorca dar se poate inchiria remorca pentru 3 motoare cu 50ron/zi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 7 martie cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Martie 2, 2015 Autor Share Postat Martie 2, 2015 Hai 8 martie... macar scapam de o treaba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 cred ca se referea ca in titlu ai scris 7.2.15 in loc de 7.3.15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Martie 2, 2015 Autor Share Postat Martie 2, 2015 Acuma am vazut ca am gresit data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Oare cum o fi vremea ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Am corectat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 cred ca se referea ca in titlu ai scris 7.2.15 in loc de 7.3.15 corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Martie 3, 2015 Autor Share Postat Martie 3, 2015 Oare cum o fi vremea ?!? Din ce am vazut sambata vor fi 8 grade, partly cloudy, cam ca si astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate