Sari la conținut

karate-kid

Membru
  • Număr conținut

    301
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de karate-kid

  1. Mai oamenilor, am cerut părerea referitor la frână mea spate care mi-a făcut figuri.. n am cerut sa ma întâlnesc cu nimeni sa mi dovedesc cunoștințele în ale pilotajului , n am cerut evaluări, păreri referitor la motocicleta mea.. N-am sa încerc sa conving pe nimeni asupra kilometrilor pe care i am parcurs în ăștia 25 de ani doar pe doua roti, dacă v-am dezamăgit așteptările, iertați-mă pe mine, nu toți suntem la fel.. Înțeleg ca iarna i lunga și plictisitoare.. Dar totuși haideți sa ne vedem de treaba noastră... Domnul invitație, și iarăși te întreb, ai zis ca vrei sa ma ajuți, placand de la premiza asta, cu ce m ar ajuta sa îmi dovedești ca ai dreptate? Atâta răutate sa ai în tine încât sa nu contează ca îl faci pe un om care a dat o căciulă de bani pe un fier, sa nu se mai bucure de el pt ca asa consideri tu ca e normal, iei fericirea omului doar sa îți hrănești tu ego ul , sa l informezi, sa l educi.. Ai auzit de proverbul '' ce nu știi nu te afectează ''? Probabil ca nu..probabil ești genul ala care dacă o vede pe iubita tovares ului cu altu' fuge repede și spune... ( ca asa i normal).. Nu te întrebi, ba ala i fericit cu asta? Cine sunt eu sa i iau fericirea omului ca asa am decis eu sa i spun...veziti de treaba ta și încearcă sa te gândești și la alți, la ce transmiți în jurul tău.... Fi mai bun! Probabil ca asta a fost, avem pasager și ceva greutate în spate, veneam de la pescuit. Mulțumesc frumos pt răspuns!
  2. Bine mai Serlock Holmes, fie ca tine, ai elucidat misterul... Happy now? Măcar cauta și tu unele sa se potrivească... Sunt chinezi, sunt sigur ca au făcut mai multe modele..
  3. Ma sa fie și asa cum spui tu, sa mi fi luat teapa, sa o fi dat pe circuit sa spargă motorul în ea, cu ce ma ajuta sa știu acum când deja am luat-o am plătit-o și e a mea? Dacă încercai sa ma sfătuiești, sa mi deschizi ochii înainte, înțelegeam, dar acum..nu vad rostul... Mor pe genul asta de om care ar fi în stare sa ii ia fericirea după chip omului doar sa scoată în evidenta unele lucruri asupra cărora n are nicio putere... Aveam mai multe case... Câte una pt fiecare motocicleta...
  4. Daca este asa, îmi cer scuze eu! Sunt oameni care chiar le vopsesc și de noi, mai ales ca modelul ales nu a fost niciodat pt public.. Parca prin 2014, Rossi a pilotat un r1 cu modelul asemănător. Sa ți răspund la întrebare. suzuki gsxr 1000 k8, Gilera gp 800, Honda nx650. aprilia srv 850, gilera fouco 500, yamaha t-max 530,560 și primul din viata mea Malaguti Spidermax GT500 .. Merg de vro' 25 ani DOAR pe 2 roti.. Multumesc pt sfat, dau un semn dacă e cazul.
  5. Știi tu ceva, da' nu știi bine...a fost verificata, n are niciun accident, faptul ca omul a vopsit-o a fost simplu ca asa a vrut care ele sunt originale ...avem noi tendința sa fim sceptici din naștere... Mai sunt oameni relaxați care își cumpără o motocicleta și nu abuzează, cum se întâmplă de obicei la noi... Omul de la care am luat o avea 6... În fine, fi mai bun!
  6. Salut, și mulțumesc pt răspuns! Nu, nu am greșit nr kilomerilor, atâta are, a fost achiziționată din UK, un singur proprietar de noua,istoric MOT și toate cele, arata si merge ca și o motoretă noua. Mi-e greu sa cred ca m-am tepuit (dar nu este exclus). Etrierele au fost servisate la fel și furca în 2022. Am folosit un lichid de frână de la Liqui Moly parca... Îl aveam de câțiva ani prin garaj.. Am sa îl înlocuiesc din nou la început de sezon. Fiecare trebuie sa mănânce o pâine.... Ai dreptate, omul nu o ținea în garaj încălzit.. O ținea în casa..
  7. Yamaha r1 2010, în jur de 4000km proaspăt adusa din străinătate. Îmi place de mor...
  8. Probabil ca asta s-a întâmplat și la mine, am sa mai schimb o data lichidul de frână, tocmai ce îl schimbasem, era fresh.. Dar l am avut prin garaj de ceva timp, poate o fi expirat..tot DOT4.... E bine de știut atunci sa facem pauzele mai lungi și mai dese.. La tine, cam suna a altceva... Dimineața, rece.... Îmi imaginez totuși ca n-a fost plăcută senzația, mai ales ca erai departe de casa..
  9. Salut, s a întâmplat totul brusc, ABS nu exista, erori nimic, la fel de brusc și a și revenit. A doua zi era top..la cea mai mica atingere cupla..
  10. Salutare, am intampinat o problema destul de serioasa cu noua motocicleta r1 pe care o dețin, este vorba de un r1 din 2010 cu 3900km la bord, după o plimbare mai energica de vro' 30 km, traseu solicitant, cu franari bruște frână spate a încetat sa mai funcționeze, norocul meu ca fix în poarta casei m-a lăsat.. A doua și a revenit complet funcționând perfect. Lichid de frână nou, curat... Aveți idee cepoate fi în neregula? Faptul ca nu am găsit nimic în neregula și totuși am pierdut frână spate complet ma neliniștește maxim.. Multumesc mult pe eventualele răspunsuri.
  11. Eu apreciez întotdeauna pasiunea pt motociclism , un fier bine îngrijit indiferent de marca lui , exprima multe .. iar un pasionat adevărat are grija de motocicleta/ scuterul lui .Asta caut sa găsesc prin jurul meu și asta apreciez , partea financiară a fiecăruia nu exprima întotdeauna pasiunea ... cei ce fac diferențe in funcție de model , echipament ... sa nu uite ca ne leagă o pasiune comuna și aceia ar trebui sa conteze ... restul care își aleg partenerii de drum in funcție de motorul avut , echipament , din punctul meu de vedere
  12. Neața dragilor , m am gândit sa revin cu un update ,acum ca sezonul pe anul acesta s-a încheiat , avem timp sa depănăm amintiri după cum vedeți încă nu am murit pe Miar , mi-a fost un partener de nădejde cât a fost , experiența trăită a fost uimitoare , după mulți ani și multe zeci de mii de km împreuna , am decis ca este momentul ca drumurile noastre sa se despartă ..a fost o aventura fantastica pe care am sa o port in inima cu drag toată viața , dar ca in orice relație au fost și bune și rele .. partea buna ,a avut grija de mine și nu m-a trântit chiar dacă i am dat ocazia de vro’ Câteva ori ..partea mai puțin buna ... sincer nu îmi vine îmi minte sa fi fost vreo una .. poate doar ca așa cum mulți dintre voi m-ați sfătuit un miar in oraș e greu cu el , am simțit de multe ori asta pe pielea mea ... Acum capitol nou in viața (pot ca am sa fiu motociclist câte zile oi avea ) m-am decis sa m-a reîntorc la prima iubire maxi scuterele, dar sărind după un miar nu prea mai are haz un 500cc :)) am ales cel mai puternic după piața la ora actuala .. un Aprilia srv850 ..am și reușit sa strâng vara asta vreo15k km cu el și tot ceea ce pot spune este waw .. Concluzia ?după toată aventura este ca poți conduce ce motocicleta îți dorești atâta timp ca îți Cunoști limitele și nu încerci sa ți le depășești . Asfalt uscat tuturor și sper ca noul sezon sa ne prindă pe toți sănătoși !
  13. Înțeleg perfect. Asfalt uscat!
  14. Salut, as merge și eu cu prietena, de unde este plecarea?
  15. Salut Adrian , din Brighton amandoua .
  16. Salut Adrian , din Anglia spre Bucuresti m-ar interesa sa aduc doua maxiscutere , m ai mai ajutat si in trecut din Italia -buc daca nu ma insel
  17. Salut , am citit cu atentie postul tau , parerea mea este ca ar trebui sa cumperi ce iti place , desi multi m au sfatuit sa incep cu o cilindree mai mica mi-am luat 1000cc prima motocicleta am reusit sa fac 20k km si inca nu m-a aruncat din sea asa cum preconizau altii , deci sfatul meu , daca esti cumpatat i-ati ce iti place .
  18. karate-kid

    my sv

    Tot caldura o astept si eu (((((
  19. karate-kid

    Închiriez moto

    Si daca ai , nu s suficienti de prieteni sa dea motorul
  20. Si eu mi as aduce mobra la Londra cat mai curand ... Hai ca ne strangem de un transport .. Plecarea ar fi tot din bucuresti ..
  21. Probabil plecarea sa se faca dinspre Iasi , asa-i ?
  22. Am cumparat alt Malaguti SpiderMax GT500 ... Al treilea in garaj .. Da, dar difera anul de fabricatie ... Am innebunit ....
×
×
  • Creează nouă...