imi-indianul Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Am placerea de va anunta ca anul acesta in primul weekend din luna Iulie va avea loc a 4-a editie a festivalului Rock pe 2 Roti Open Air Festival de la Lugoj. Facem de pe acum public acest eveniment pentru ca de anul acesta : Rock pe 2Roti te urca pe scena! Canti intr-o trupa si doresti ca trupa ta sa participe la festivalul Rock pe2Roti din acest an ? Trimite inregistrarea unei piese pe adresa contact@rockpe2roti.ro sau ca mesaj pe adresa de facebook pana in data de 01apr, iar noi vom crea un sistem de votare prin care participantii decid cine va urca pe scena. Primele doua trupe clasate in urma voturilor obtinute vor deschide cele doua zile ale festivalului si vor fi promovate prin toate mijloacele media ale festivalui. Alte detalii se vor discuta ulterior in particular. Vom revenim cu alte detalii pe parcurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Haa...o sa fie betie mare...cred ca vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imi-indianul Postat Mai 13, 2015 Autor Share Postat Mai 13, 2015 Ca sa nu lasam subiectul mort revenim cu niste detalii despre festivalul din acest an. Concursul dedicat trupelor tinere a luat final si am decis sa oferim sansa ca primele patru trupe clasate sa deschida si sa inchida cele doua zile de festival . Clasamentul arata in felul urmator : Pe langa acest lucru anul acesta vom avea si un stand de tir cu arcul si unul de airsoft astfel incat participantii sa isi poata testa indeletnicirile! In curand vom reveni si cu programul complet al festivalului dar pana atunci puteti sa intrat sa stati la zi cu detaliile pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/RockPe2RotiOpenAirFestival sau pe pagina web www.http://rockpe2roti.ro/ » Post actualizat in 03 Jun 2015 07:44Revenim si cu afisul pe anul acesta ! » Post actualizat in 03 Jun 2015 07:46Programul festivalului Vineri 3 iulie 2015: 12:00 - Primirea invitatilor 20:00 - Inceperea concertelor Atlantis Rock Abil Rammsturm Hybrid Symphony Sambata 4 iulie 2015: 11:00 Parada Moto 13:00 Prezentarea imprejurimilor (trasee cu motocicleta/scooter/bicicleta) 15:00 - Concursuri 18:00 - Demonstratii de tras cu arcul Clubul Archery - Lugoj 19:30 - Inceperea concertelor New Proscenium Invictus Sonatic Tiarra Døts 22:00 Extragerea castigatorului Tombolei, decernarea premiilor Intre trupe vor fi demonstratii pirotehnice cu Pyraessence Fireshow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imi-indianul Postat Iunie 16, 2015 Autor Share Postat Iunie 16, 2015 Asa arata traseul pe care-l propunem celor care doresc sa cunoasca imprejurimile Lugojului in ziua de sambata. Plimbarea va fi insotita de unul dintre organizatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate