Samy Oarga Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Caut ambelaj cu biele ij jupiter 4 ceas km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Uite , un ambielaj de jupiter 3 ce l-am folosit in motor de jupiter 4, deci se potriveste, sunt aproape identice diferenta e ca biela de 3 e mai solida si nu foita de ceapa ca cea de 4, acu tu hotarasti ce vrei sa bagi in motorul ala. si pune o poza cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Caut ambelaj cu biele ij jupiter 4 ceas km Am un motor complet functional dar care are dat jos aprinderea(alternator, platini, bobine). Da un mesaj pe PM, in cursul zilei de azi si maine pina la pranz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samy Oarga Postat Martie 20, 2015 Autor Share Postat Martie 20, 2015 0742226982 astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moénat iosif Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Am o motocicleta Jupiter 3 deymembrata si multe piese noi printre care si ambelajul.Doresc sa le vand de preferabil impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate