CUXI Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Amintiri din epoca de tabla...cand ne intalnim pentru un nou episod??Macar odata la 5 ani. Apasu nu mai exista dar poate se gaseste alt local.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Buna!Anuntatima va rog si pe mine.Prin noiembrie facui un traseu soperb:Voila,Cincu,Calbor,Sona,Crohalma,Ungra,Dn,Ploiesti.As mai merge cu cineva.Zona e f.frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Se mai aduna baietii ba pe la Misu ba pe la Pedros si pe la mine.N-ar fi rau sa gasim un loc unde sa ne adunam macar odata pe luna. Intr-adevar frumoase vremuri la Apasu. » Post actualizat in 22 Mar 2015 07:23 Se prefigureaza o intalnire mai mare la Rasuceni la Emil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Martie 22, 2015 Autor Share Postat Martie 22, 2015 Bunule,sa scoti biberonul de la naftalina si sa-l stergi de praf..o sa ai nevoie de el. Eu mi-a facut unul pe comanda din silicon care este fara intretinere, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Delta ne mananca anu asta.Cu biberon sau fara.Am fost azi la Giurgiu cu motocheta.Am stat pe malul apei si am mancat o mica friptura si un mare carnat de la Tofan.Super maestre.Super. » Post actualizat in 22 Mar 2015 18:55 Esti invitatul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate