emanuelniculescu Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Salut tuturor! Am o problema, si nu prea stiu cum s-o rezolv altfel. Am un suzuki gsx650f din 2008, si l-am tavalit nitel, nimic grav, noroc cu crash-pad-ul. S-a spart carena stanga, in partea de jos, si am o bucata lipsa, exact cea cu prinderea pe motor. Am dus carena la niste baieti care se ocupa cu reconstructii si vopsitorie, dar au zis ca nu au cum sa-si dea seama de dimensiuni side forma initiala. Asa ca, am o rugaminte: daca vreunul din voi detine, sau are un prieten care detine un SUZUKI GSX650F , 2008, va rog frumos sa ma anuntati si pe mine, daca sunteti dispusi sa ne vedem undeva in bucuresti, sau in imprejurimile bucurestiului, sa pot masura si eu carena. Multumesc mult de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 carena n-am, dar am un portbagaj/suport de topcase care se potriveste la mobra ta, daca vrei... vezi semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Cand s-o mai domoli vremea asta si se incep iesirile pe la Arc , ne punem de acord intr-o miercuri si ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelniculescu Postat Aprilie 7, 2015 Autor Share Postat Aprilie 7, 2015 Multumesc mult! Ne auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate