daniborca Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Se baga cineva ? As vrea sa-mi iau bilet si parca nu as merge cu mobra de unul singur.. http://www.eventim.ro/ro/bilete/belgrade-calling-2015-beograd-kalemegdan-390587/event.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoss Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 vezi ca este concert in romania...cred ca este acelasi tur...ambele formatii in data de 1 iunie in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 Stiu dar decat sa merg la Bucuresti, mai aproape Beograd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 vezi ca este concert in romania...cred ca este acelasi tur...ambele formatii in data de 1 iunie in bucuresti 1 Iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoss Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 1 Iulie scuze...1 iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solo Pietra Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 Salutare, Bilete gasesti direct acolo la intrare. Anul trecut am fost la Iron Maiden si am luat de acolo la pret normal in partea din mijloc al arenei. Parca m-as duce si eu la Helloween... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate