bicaovi Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Salutare ! As dori sa stiu daca exista vreo scoala de soferi in Giurgiu care ofera cursuri si pentru categoria A1, ar fi de ajutor si un numar de telefon . Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin123 Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Aproape toate scolile din Giurgiu ofera cursuri pentru categoria A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicaovi Postat Aprilie 18, 2015 Autor Share Postat Aprilie 18, 2015 Daca poti sa imi dai vreo recomandare , lasa-mi PM cu ceva date cand ai timp ! Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin123 Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 https://www.pdc.ro/scoala-de-soferi/acr-filiala-giurgiu-5835 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward Marian Gavrilă Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Cum se ia traseul in Giurgiu , la fel ca cel auto ? cu halatu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate