David Alexandru Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Buna,am un kawa de 250 din 1989 au inceput sa 'joace' rotile,cea de pe fata joaca din butuc si cea din spate joaca si din bascula si un pic din butuc ma poate indruma cineva cum sa repar si de unde trebe sa fac rost de piese daca trebe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 (editat) Rulmentii. Bascula are joc in prinderea de pe cadru? La roata spate poate sa fie si cauciucul ala, buffer sau cum ii zice... Totusi diagnoza o face un mecanic, nu se face pe forum cu 2 randuri scrise si putine informatii. Completeaza-ti profilul sa iti recomande cineva un mecanic. Editat Aprilie 24, 2015 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Aprilie 24, 2015 Autor Share Postat Aprilie 24, 2015 da la prinderea de pe cadru. l roata de pe spate se simnte cum bate cand merg pe asfalt si se si vede » Post actualizat in 24 Apr 2015 06:49unde as putea gasi rulmentii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Magazine de profil moto sau magazine de rulmenti Cel de la bascula nu stiu daca il gasesti la astea de la rulmenti ca de obicei e un picut mai special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Aprilie 24, 2015 Autor Share Postat Aprilie 24, 2015 si ce marime sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Pai daca intrebi asta, risti mai rau sa strici cand te apuci de ea. Vorbeste cu un mecanic sau gaseste un site unde iti arata exact ce iti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Aprilie 24, 2015 Autor Share Postat Aprilie 24, 2015 uitate aici si spunemi http://www.ambulantamoto.ro/produse-comercializate/motocicleta/kawasaki/250/kx-250/1989/?page=2#none Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Eu ma uit si iti zic, dar daca esti la distanta si nu am vazut mobra, de unde stiu ca exact alea iti trebuie? Cauta un mecanic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Aprilie 24, 2015 Autor Share Postat Aprilie 24, 2015 asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 (editat) S-o stapanesti sanatos, desfa citeste ce scrie pe rulmenti si cauta. Nu esti in stare, nu te descurci, pentru asta exista sevice-urile. Editat Aprilie 24, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Aprilie 24, 2015 Autor Share Postat Aprilie 24, 2015 pacat ca l mine in oras nu este ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 O sa se ajunga la momentul...am nevoie de o cheie de 10 ACUM cine imi da ....)))))))..... » Post actualizat in 24 Apr 2015 09:41 Pai daca service nu e atunci nimic nu e ))))....cauta si tu manualul de service ,citeste documenteaza te .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 O sa se ajunga la momentul...am nevoie de o cheie de 10 ACUM cine imi da .... )))))))..... » Post actualizat in 24 Apr 2015 09:41 Pai daca service nu e atunci nimic nu e ))))....cauta si tu manualul de service ,citeste documenteaza te .... Partea proasta e ca in manualul de sevice nu dau codul standard al rulmentului ci doar cod de reper, nu cumva sa iei din alta parte, tot desfacutul e baza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Aprilie 25, 2015 Autor Share Postat Aprilie 25, 2015 OK MS » Post actualizat in 28 Apr 2015 17:17cablurile de ambriaj se potrivesc de la orice cross? daca ma poate ajuta cnv sa gesesc unu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate