Catalin Gheonea Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 mai are cineva de aici sau si-a achizitionat motor de la wk ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Fii mai explicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheonea Postat Aprilie 26, 2015 Autor Share Postat Aprilie 26, 2015 Adica , wk este o marca de motociclete , scutere s.a.m.d , a mea are nici un an si deja am probleme cu ea. Modelul pe care eu l-am cuparat costa in jur de 2300£. am citit pe diferite forumuri , si am vazut ca au si altii probleme, dar sunt foarte putine posturi si info despre motoarele lor . Si vroiam sa stiu mai multe info , de la un alt proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Probleme hmm le rezolvam apropo care aveti probleme dati un semn sunt mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheonea Postat Mai 24, 2015 Autor Share Postat Mai 24, 2015 Ok, cum curat un carburator , sau mai bine zis cum functioneaza un carburator , sa stiu la ce ma astept cand o sa il dau jos, si sa si il pun la loc cum era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate