MetalMan Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Salutare tuturor , ma poate ajuta cineva cu o imprimare cu un logo si o denumire moto pentru o vesta de piele ? As dori daca se poate ca macar numele sa fie din cusatura daca logo-ul nu se poate . Multumesc anticipat si scuze daca s-a mai discutat si nu am observat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 In Iasi este cineva specializat in broderii pe textil si piele. A facut patch-uri pentru multe cluburi cunoscute din tara.0744 773 777 - Gabi Balta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 Multumesc mult @George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Imprimarea este una si broderia este alta . Vrei sa ai un pach cusut pe vesta sau vrei sa ai imprimat in piele , modelul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 Vreau sa am un patch cusut pe vesta. Da , asa este , nu am fost atent la exprimare . Dar prin imprejurimi nu este ? Sau .. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Din Arad stiam ca este o firma... am gasit si site-ul http://www.broderie-ro.ro/Broderie_Computerizata_Personalizata/HOME.html Vorbeste cu ei. Daca nu ma insel is motociclisti proprietarii. Eu demult am facut la ei un tricou brodat la un festival...e bun si acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 Multumesc mult @dragonlord , o sa apelez la ei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Eu mi-am facut patch cu ingerul din avatar la Achimoto si sunt foarte multumit de cum a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 Se poate un numar de telefon ? Poate cine stie , au si altii nevoie de asa ceva ... Cu cat sunt mai multe optiuni , cu atat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Achimoto si eu. I-am trimis imaginea vectorizata. Nu stiu so fac, dar stiu ca se poate:) Si apoi mio facut tot cum trebe. Io am luat de la el si vesta de piele . www.achimoto.ro www.brodez.ro e tot el . P.S: 3 piece patch? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Aprilie 27, 2015 Autor Share Postat Aprilie 27, 2015 Da , exact . Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate