Leon80 Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 "Amintire - Marsul Libertatii, o actiune care aniverseaza 17 ani de la Revolutia din decembrie 1989 va avea loc duminica. Demonstrantii se vor aduna in Piata Constitutiei la ora 14.00, iar la 14.30 vor pleca in mars pe traseul Bdul Libertatii - Bdul Natiunilor Unite - Str. Izvor - Piata Arsenalului - Calea 13 Septembrie - Bdul Libertatii, cu revenire in Piata Constitutiei. Ca expresie a libertatii, ariergarda manifestarii va fi formata din motociclisti, care sunt asteptati in numar cat mai mare. Viteza maxima cu care vor putea circula acestia va fi de 15 km/ora. "Marsul Libertatii va inconjura Casa Poporului, cladire simbol pentru regimul comunist, convertita la democratie", spun organizatorii. Demonstrantii vor cere parlamentarilor sa nu mai voteze legi care ingradesc in mod abuziv libertatile. Toti participantii vor avea steaguri tricolore cu cercul stemei comuniste decupat." sursa: http://www.compact.info.ro/index.php?secti...mp;art_id=21264 Intrebarea este daca intreprindem ceva? Ne organizam? Sa nu uitam ca in urma cu 17 ani nu visam noi japoneze, multi dintre noi nici nu stiam cum arata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 /index.php?...c=72650&hl= mama lui de search Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarik Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Vin si eu abia astept!!!Sper sa nu fie tembelisme din alea cu burn out si alte smecherii k am cazut azi knd ma dadeam pe o roata tot asha k ma oftiku unii si sper sa kd din nou!! HMMm alta chestie,de und draq fac si eu rost de steag din ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate