crazvy Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 crovurile din Mehedinti sint o succesiune de poieni in caldari calcaroase am urcat prin Cheile Tamnei cam la 24 km de Baile Herculane prima portiune sint 4 trasee comune: spre Isverna, Vf lui Stan, Cheila Tasnei si Culmea Mazdronia urcare pieptisa cam 2 ore pina la o poiana inainte de care se desparte un traseu aici se face dreapta si se ajunge aici mai urmeaza o ora de urcare sustinuta cu opriri dese pentru rasuflat si se ajunge in crovuri care parca sint dintr-o alta lume bonus Cheile Tasnei pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Superb , multumim pentru foto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Mai 10, 2015 Autor Share Postat Mai 10, 2015 Felicitari! Superb , multumim pentru foto . multumesc de aprecieri eu numai am apasat pe buton partea cu urcatul a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate