ionutz_bv Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Salutare, Am un prieten cu un hornet ce are nevoie de ajutor, din cate am inteles are probleme la garnitura de chiulasa si uleiul ajunge in sistemul de racire care nu mai functioneaza. Este cineva cu o duba/platforma care doreste sa faca niste bani si sa il ajute cu un transport pana la Brasov? Cosmin este pe A2 la aprox 50 km de CT nr tel 0727739469 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 vorbeste cu userul ridesontornadoes. El are duba si e foarte de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Mai 12, 2015 Autor Share Postat Mai 12, 2015 Salut, am incercat PM insa nu gasesc userul in lista....ceva sugestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 (editat) /index.php?/user/22020-riderontornadoes/ 0740103587 Editat Mai 12, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Mai 12, 2015 Autor Share Postat Mai 12, 2015 Multumesc pt ajutor tuturor, am rezolvat situatia. Se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Am vorbit si io cu el dar din pacate eu sunt cam departe la Chitila - Bucuresti si cu toate astea as fi venit numa ca trebuia sa ma astepte cam mult pana ajungeam . Ma bucur ca sa rezolvat asa repede , sa ajunga acas cu bine ca fierul se repara . Numai bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Multumesc pt ajutor tuturor, am rezolvat situatia. Se poate inchide. A mers mult cu mobra asa? Din ce se vede in poze,pare cam nasoala spuma aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Mai 12, 2015 Autor Share Postat Mai 12, 2015 Din cate am inteles a schimbat lichidul de racire la un service si pana a ajuns in starea asta, moto a facut 35-40 km pe A2. Acum a plecat cu o remorca/duba spre Bucuresti din ce am aflat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate