DDamn Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Salut, Pe strada campeni e o motocicleta rosie parcata cu numarul CJ - 86 - YBR Am trecut acum 10 minute pe acolo si erau niste brunetei care o filau, sau cel putin asa mi s-a parut mie. Daca cunoasteti careva cine e proprietarul va rog sa-l anuntati. Seara placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Tu de ce nu anunti politia ? fara suparare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDamn Postat Mai 21, 2015 Autor Share Postat Mai 21, 2015 Sa anunt sa le spun ce? Ca erau 3 brunetei care mi s-au parut mie suspecti? Si ei ce o sa faca? Ploua afara, nu cred ca vor sta sa pazeasca motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Sa anunt sa le spun ce? Ca erau 3 brunetei care mi s-au parut mie suspecti? Si ei ce o sa faca? Ploua afara, nu cred ca vor sta sa pazeasca motocicleta. Stai tu de paza in masina si cand incep ciorile sa-si faca treaba le rupi capul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate