Jump to content

unaetnumitsirc

Super Membru
 • Content Count

  622
 • Joined

 • Last visited

About unaetnumitsirc

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  MT-09 '19
 • Numar Moto
  Dreptunghiular
 • Club
  Clubul meu

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  RS 125, Srad 750, cbr 929, r6, hornet 600, cbr 600 f4i, z750

Recent Profile Visitors

2,719 profile views
 1. Salut, la voi se stinge becul de ABS dupa cateva secunde de la pornirea motoretei ? La mt-ul meu cand pun contactul sta becul aprins vreo 10-20 secunde apoi se stinge. E normal sa stea stins sau ar trebui sa fie in permanenta aprins ?
 2. Ia-ti tracer atunci daca esti mai inalt. Eu la 1.73 nu am probleme cu vantul la mt9 pana la 160 km/h.
 3. Pai nu e identic din 2017 incoace ? Eu stiu ca doar modelele de culoare sunt altele, in rest identice. Nu cred ca in 2 ani diferenta s-a produs atat de mare uzura incat sa fie consumul mai mic.
 4. Eu am facut in weekend 230 km, fara sa imi clipoceasca ultima liniuta. Cred ca puteam sa storc pana la 250 km. Consum average de 5.1 in afara orasului la mers normal si pe alocuri 170 km/h cand depaseam. Zic ca e decent.
 5. Ce-i drept cand am ajuns pe E, nu clipocea deloc. Sa inteleg ca abia dupa ce se consuma si ultima liniuta, abia dupa incepe sa clipoceasca ?
 6. Cum functioneaza displayul fuel gaugelui ? Am facut ieri un drum de vreo 240 de km, si intr-un final ajung la ultima liniuta unse este si litera E afisata, insa la benzinarie am putut sa mai bag doar vreo 9 litrii in rezervor cu motocicleta in pozitie dreapta. "E"-ul nu e rezerva ?
 7. Salut. Si-a latit cineva saua la mt-09 in partea de langa rezervor ? Ma cam freaca destul de rau intre picioare si ma gandeam sa o duc la o remodelare sau ceva .
 8. Intrebare, mai mult pt TNG dar pot raspunde si altii daca cunosc. Se poate la mt-09 varianta normala sa se schimbe displayul din soft ca sa fie ca la varianta SP? Gen sa fie text alb pe fundal negru Multumesc.
 9. La punctul 3 iti pot zice ca nu e suficient sa ai un corp fit. Iti trebuie si mult antrenament fizic, si nu din ala cu greutati, ci mai mult de anduranta as putea zice.
 10. Nu stiu la tracer GT cum e, dar la MT-09 ai TCS1, TCS 2 si OFF. Pe off nu ai deloc asistenta, pe level 1 ai asistenta intr-un un procentaj mai mic, iar pe level 2 ai procentaj mai mare. Practic la TCS 2 intra asistenta mult mai devreme si mai mult decat la TCS 1.
 11. Te-ai gandit macar o secunda sa masori ? Gen sa iei o ruleta si sa masori cablurile actuale. Zic si eu, nu dau cu parul
 12. Invata ce este, cum se face si de ce se face rev-matchingul cand dai inferioara. Motoreta ta nu cred ca are slippery clutch ca sa nu mai faci tu asta, dar de cele mai multe ori cand nu faci acest lucru, roata spate tinde sa isi faca de cap, partea spate face stanga-dreapta, iar combinat cu niste gume neincalzite sau mai vechiute + jegul de pe jos este posibil sa o patesti mai des decat crezi.
×
×
 • Create New...