Sari la conținut

zgmot zona ambreajului


Postări Recomandate

salut . mi-am cumparat un aprilia rs 125 si am observat ca intra greu in treapta 2 , lam dus la un servis si miau zis ca trebuie schimbate feroduourile , le-au schimbat daca le-au schimbat , mergea bine cand la-m adus . Acum dupa aproximativ 500 km facuti (25 zile au trecut) nu mai trage ca la inceput , cateodata nu intra in treapta 1, iar cand e la relanti se aude o bataie si daca actionez ambreajul nu se mai aude nimic . Cand lam scos din servis maneta de ambreaj lucra numa de pe la jumate , nu avea jocul ala de cativa mm . Problema sa fie ca nu au reglat ambreajul , doar lau schimbat ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai problem cu rulmentul oalei de ambreiaj, si posibil si ceva uzura pe oala, lucru normal dealtfel. e posibil ca rulmentul sa lucreze pe o bucsa, caz in care si aceasta trebuie schimbata. nu e bine sa schimbi doar placile de ferodou, asta este o solutie de "criza" sa ii spunem. si placile de otel au uzura si se deformeaza in timp.treburile astea adunate genereaza o miscare de innaintare a motoretei cand aceasta este in viteza cu ambreiajul tras. pe scurt da sa plece cand esti in 1 cu ambreiajul tras.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare ca ti-am zis si in celalalt topic. Problema pare sa fie din furca aceea care regleaza ambreiajul. Daca zici ca se aude zgomot cred ca e piulita (surubul) de reglaj , ti s-a rupt filetul mai mult ca sigur. Si la mine se auzea un zornait si tot asa , in viteza intai cu ambreiajul tras maxim dadea sa plece. Plus ca intra greu in viteze , de scos la neutru abia reuseam ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pun si eu o intrebare retorica ( sper sa nu supar ) ....cand mereti la mecanic , nu stati linga el ? Din curiozitate , nu de alta . Asta ca replica la...,, le-au schimbat daca le-au schimbat"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...