Asprilia06 Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 salut . mi-am cumparat un aprilia rs 125 si am observat ca intra greu in treapta 2 , lam dus la un servis si miau zis ca trebuie schimbate feroduourile , le-au schimbat daca le-au schimbat , mergea bine cand la-m adus . Acum dupa aproximativ 500 km facuti (25 zile au trecut) nu mai trage ca la inceput , cateodata nu intra in treapta 1, iar cand e la relanti se aude o bataie si daca actionez ambreajul nu se mai aude nimic . Cand lam scos din servis maneta de ambreaj lucra numa de pe la jumate , nu avea jocul ala de cativa mm . Problema sa fie ca nu au reglat ambreajul , doar lau schimbat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 ai problem cu rulmentul oalei de ambreiaj, si posibil si ceva uzura pe oala, lucru normal dealtfel. e posibil ca rulmentul sa lucreze pe o bucsa, caz in care si aceasta trebuie schimbata. nu e bine sa schimbi doar placile de ferodou, asta este o solutie de "criza" sa ii spunem. si placile de otel au uzura si se deformeaza in timp.treburile astea adunate genereaza o miscare de innaintare a motoretei cand aceasta este in viteza cu ambreiajul tras. pe scurt da sa plece cand esti in 1 cu ambreiajul tras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aprilia Rs125 Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Mi se pare ca ti-am zis si in celalalt topic. Problema pare sa fie din furca aceea care regleaza ambreiajul. Daca zici ca se aude zgomot cred ca e piulita (surubul) de reglaj , ti s-a rupt filetul mai mult ca sigur. Si la mine se auzea un zornait si tot asa , in viteza intai cu ambreiajul tras maxim dadea sa plece. Plus ca intra greu in viteze , de scos la neutru abia reuseam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Pun si eu o intrebare retorica ( sper sa nu supar ) ....cand mereti la mecanic , nu stati linga el ? Din curiozitate , nu de alta . Asta ca replica la...,, le-au schimbat daca le-au schimbat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asprilia06 Postat Mai 24, 2015 Autor Share Postat Mai 24, 2015 nu aveam feroourile , leau comandat ei si mau chemat sa iau motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate