moshulik Postat Mai 11, 2004 Share Postat Mai 11, 2004 Va recomand cu caldura un atelier de strungarie, rectificari, orice fierarie care nu iese din pila si bormasina. Atelierul este in esentza altelierul de rectificat chiulase din cadrul service-ului Titulescu - la intersectzia dintre Calea Grivitzei si Strada Titulescu. Pun si o harta mai jos. Cei de acolo sunt de treaba, fac treaba buna, repede si de calitate, la pretz corect. Se ajunge rapid - metrou Gara Basarabi sau cu masina (ca motoru e defect ) venind pe calea Grivitzei dinspre gara. Rezolva tot ce tzine de strungarie. De turnat pistoane de exemplu nu cred ca se ocupa... dar de bucsat cilindri, chiulase, rectificat chiulase, chestii de-astea, e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Mai 11, 2004 Share Postat Mai 11, 2004 Multam, eu o sa am nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate