crazvy Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 (editat) in zona Sf Gheorghe posibil si Brasov inclusiv surub gasitorului recompensa Editat Mai 31, 2015 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Radu Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 mai bine iti iei gandu si eu am pierdut capat ghidon si grila casca, mam intors pe unde am fost am intrebat stanga dreapta si nimic. daca sti un strungar iti poate face unu la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Mai 31, 2015 Autor Share Postat Mai 31, 2015 mai bine iti iei gandu si eu am pierdut capat ghidon si grila casca, mam intors pe unde am fost am intrebat stanga dreapta si nimic. daca sti un strungar iti poate face unu la fel am zis sa intreb, cine stie ce ma costa? 2 minute de scris mesajul? oricum le-am luat cu vreo 10 euro deci nu e asa mare paguba da' ma seaca sa tot bag bani in "porcusorul lacomiei de la bavaria" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate