Paul_Fly Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Salutare la toti, de ceva timp caut sa cumpar o mototcicleta HONDA xr 125. Din ce am observat pe site-urile de specialitate romanesti acest model este cam rar. Oare care sa fie cauza, probleme cu piesele de schimb, probleme la motor, sau ... ? Mi-ar prinde bine niste informatii pro /contra model, motorizare. De aceea fac apel la bunavointa voastra, daca aveti careva de prin apropiere (eu sunt din Alba) acest model as vrea sa-l vad in realitate. Scuze Admin pentru dublarea postului dar se pare ca in sectiunea diaspora/ Alba nu sunt posesori al acestui model. Daca incurca se poate sterge acel post. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Fly Postat Septembrie 29, 2015 Autor Share Postat Septembrie 29, 2015 Nu mai caut ca deja am ceva vechime de cand am achizitionat-o ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate