Paul_Fly Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Salutare la toti, de ceva timp caut sa cumpar o mototcicleta HONDA xr 125. Din ce am observat pe site-urile de specialitate romanesti acest model este cam rar. Oare care sa fie cauza, probleme cu piesele de schimb, probleme la motor, sau ... ? Mi-ar prinde bine niste informatii pro /contra model, motorizare. De aceea fac apel la bunavointa voastra, daca aveti careva de prin apropiere (eu sunt din Alba) acest model as vrea sa-l vad in realitate. Scuze Admin pentru dublarea postului dar se pare ca in sectiunea diaspora/ Alba nu sunt posesori al acestui model. Daca incurca se poate sterge acel post. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Fly Postat Septembrie 29, 2015 Autor Share Postat Septembrie 29, 2015 Nu mai caut ca deja am ceva vechime de cand am achizitionat-o ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 XR 125 L? Pune ceva poze si zi ne despre ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate