Sari la conținut

Paul_Fly

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Alba Iulia
  • Motocicleta
    HONDA XR 125

Paul_Fly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, am "rezolvat " problema, Am dus saua la un atelier "profesionist " si va prezint rezultatul! Ce sanse mai am sa o curat ?
  2. Nu e vorba de vlogger, sunt dor niste filmari de pe motocicleta. Daca-ti place te uiti, daca nu muti canalul !
  3. https://www.youtube.com/channel/UCfKx2QELDHEq-HwocFkKIlg
  4. Multumesc pentru sugestii ! am gasit pe cineva in alba care aplica sabloane prin termotransfer, o sa ma intalnesc cu el sa vadem ce zice Daca nu se poate o sa incerc varianta clasica cu sablon si vopsea
  5. Salut, multumesc pentru sugestie. Nu cred ca as putea sa-l folosesc la ce-mi trebuie mie pentru ca este piele ecologica defapt musama putin mai groasa
  6. e greu sa faci inainte , materialul care nu e original se pune destul de greu dar sa te mai ghidezi si dupa sablon » Post actualizat in 29 Sep 2015 19:01 Pai chiar as face o treaba calumea doar ca nu am cu cine, adica pe la noi nu prea sunt ateliere de profil si ce am gasit prin tara cum am scris mai sus e cam scump.
  7. Nu mai caut ca deja am ceva vechime de cand am achizitionat-o !
  8. Am incercat varianta aceasta cu sablon pe cea veche dar nu gasesc vopseaua potrivita nu prinde foarte bine si se cojeste. » Post actualizat in 29 Sep 2015 15:29 Era pe vremuri Sigmarom nu stiu daca se mai gaseste sau poate acum are o alta denumire » Post actualizat in 29 Sep 2015 15:32 HONDA, e prima mea HONDA si vreau sa n-o confunde lumea.
  9. Salutare la toti, am o motocicleta la care i-am schimbat invelitoarea de pe saua. Lucrarea a iesit bine doar ca a ramas fara sigla. Invelitoare este din piele ecologica. Daca ma poate ajuta cineva cu niste metode cat de cat sigure dar si acceptabile ca pret pentru inscriptionarea ei. Am gasit pe net o firma din Brasov si ca sa inscriptioneze 5 litere (dimensiune 2 cm X 18.5 cm) mi-a spus ca ma costa 150 euro, cred ca de banii aia as putea 2 bucati noi cu tot cu burete doar ca nu gasesc la noi. Multumesc !
  10. Salutare la toti, de ceva timp caut sa cumpar o mototcicleta HONDA xr 125. Din ce am observat pe site-urile de specialitate romanesti acest model este cam rar. Oare care sa fie cauza, probleme cu piesele de schimb, probleme la motor, sau ... ? Mi-ar prinde bine niste informatii pro /contra model, motorizare. De aceea fac apel la bunavointa voastra, daca aveti careva de prin apropiere (eu sunt din Alba) acest model as vrea sa-l vad in realitate. Scuze Admin pentru dublarea postului dar se pare ca in sectiunea diaspora/ Alba nu sunt posesori al acestui model. Daca incurca se poate sterge acel post. Multumesc !
  11. Intr-adevar pe olx sunt poze care se regasesc si pe site-ul Alfa Motors, le-am recunoscut dupa grilajul din fundal. Oare au reclama buna ? » Post actualizat in 28 Jul 2014 17:56 Am sunat, nu are legatura cu motomus mai degraba cu Alfa Motors doar ca din ce mi-a spus tipul "aceia au plecat" s-au schimbat actionarii iar acum a ramas el la acea locatie. L-am intrebat daca nu are un site propriu si mi-a spus ca va fi cel de la AlfaMotors pentru ca a platit sa-l redeschida doar ca acum e neactualizat. Inca o data va rog pe cei care ati cumparat de la ei sau care cunoasteti vanzatorul (cu rele sau cu bune) sa le expuneti pe forum. M-ar ajuta foarte mult niste pareri in a achizitiona un scuter si mai ales sa intru si eu odata in randul scuteristilor ! !! Multumesc
  12. Astept povestea cu nerabdare ! » Post actualizat in 27 Jul 2014 18:27 Oare stie cineva de prin Bucuresti sa-mi dea niste informatii despre o persoana care vinde scutere si motocicilete pe OLX . Persoana se numeste "ion" iar la o cautare in site "burgman 2007" apare o poza cu 2 scutere. Nu am pus link sa nu se considere reclama, sunt nou pe acest forul si nu am apucat sa citesc din regulament. atasez si o harta in atasament Multumesc
  13. Nu erau ceea ce cautam eu, pentru mine aspectul fizic conteaza la fel de mult ca si felul cum functioneaza motorul. Nu am pornit nici un motor, cum am mai spus mai sus atitudinea lui mi s-a parut respingatoare atat la telefon cat si fata in fata ceea ce m-a determinat sa plec in max 10 minute. PS: Nu vreau sa-i fac reclama negativa, ce am povestit mai sus este doar o relatare a unei intamplari.
  14. Salutare la toti ! Sunt nou pe aici. Si eu sunt in cautarea unui scuter si din pacate am avut si eu o experienta neplacuta cu acel domn pomenit in post. In urma unor anunturi gasite pe net l-am sunat pentru ca eram interesat de un Burgman. L-am rugat sa-mi trimita pe e-mail cateva fotografii la o calitate mai buna pentru ca cele postate in anunt erau foarte slabe. Acesta mi-a dat siteul lui sa caut acolo alte poze dar si acolo pozele sunt sub orice critica. L-am resunat cu aceeasi problema iar raspunsului a fost "pentru 680 de euro nu ma obosesc sa mai fac alte poze", dupa care a motivat ca e bagat printre altele ca ar fi greu de mutat. Oricum atitudine de vanzator "0", atitudine de combinator 100% Dupa o luna avand drum pe la Cluj i-am facut o vizita crezand ca acea atitudine aroganta a fost doar pe moment dar se pare ca m-am inselat. Acesta este felul lui de a fi si pentru asta-i multumesc deoarece m-a determinat sa nu cumpar de la el acel burgman. Intre timp am mai aflat de 2 magazine Motomus si Sermoto, bugetul a mai crescut si incerc sa ma orientez spre modele mai noi.
×
×
  • Creează nouă...