boieru' Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Avetzi idee de unde fac rost de o furca de Honda Afrika Twin 750, cu juguri, si roata? (varianta cu 2 discuri de frana) Sau a incercat cineva sa monteze alte amortizoare fatza? Am auzit ceva de unele up-side down, WHITE POWER care cica fac minuni pe Afrikana, dar nu stiu pana acum nimik concret. Am gasit unele up-side down, nu stiu de la ce motor, si nici ce marca sunt, pentru ca nu scrie nicaieri. As vrea sa pun totusi originale, pentru ca ma gandesc ca sunt calibrate special pentru motocicleta asta... Ma insel? Daca cunoastetzi pe cineva care are de vanzare, datzi beep la 0741.187.989 si va sun imediat... Si poate stitzi si un rezervor, ca si asta e putin cam mototolit.... Si astept pareri despre acest model, vreau sa stiu care sunt punctele slabe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 vezi ca e o AT pe la piese de schimb,o dezmembreaza,e ok baiatul!uite nr lui 0724362852,Groza Paul! succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate