ashtray. Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Salut, Ce service-uri moto autorizate RAR stiti prin Bucuresti in afara de ELF Workshop? Am nevoie sa montez un stator si ca sa beneficiez de garantie la el trebuie montat intr-un service autorizat...elf mi-au cerut 200 ron pentru montaj si mi se pare mult... Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Daca e pentru Suzuki, vezi www.motorteam.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Iunie 22, 2015 Autor Share Postat Iunie 22, 2015 Nu trebuie sa fie neaparat pentru suzuki...orice service autorizat RAR e bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 http://www.zona-moto.ro/service-moto/bucuresti/go-racing/contac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Iunie 22, 2015 Autor Share Postat Iunie 22, 2015 Am sunat la ei...100 ron toata treaba, ceea ce e bine...daca mai are cineva vreo sugestie prin sectorul 4 sa nu o imping pana acolo daca se intampla sa ii omor motorul ar fi si mai bine... » Post actualizat in 30 Jun 2015 10:17Rezolvat la GoRacing...foarte de treaba oamenii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate