marianklm4 Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Salutare! Am si eu o problema cu motocicleta.. Astazi dupa o plimbare de aproximativ 150km in apropiere de casa motorul meu a inceput sa scoata un sunet ciudat... Mentionez ca in mers se comporta normal.. Orice sfat este binevenit... Atasez un video ca sa va faceti o idee.... https://youtu.be/1KXMIdVeqFE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 (editat) Pe manual cauta valve clearance sau cam chain tensioner ! Adica intinzatorul de lant si jocul la supape! Editat Iunie 28, 2015 de PeDrum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Iunie 28, 2015 Autor Share Postat Iunie 28, 2015 Pe manual cauta valve clearance sau cam chain tensioner ! Adica intinzatorul de lant si jocul la supape! Multumesc de ajutor! A fost intinzatorul de la distributie este uzat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate