Sari la conținut

PeDrum

Membru
  • Număr conținut

    271
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de PeDrum

  1. sunt 3 pe sensul accidentului (1 ocupata de masini parcate .. una din 50in50 m ocupate cu taxi-uri ... masini pe avarii etc deci teoretic doar pe 3 e liber liber ) si 2 pe sensul opus ... asta cu masina stiind ca nu are loc sa intoarca de pe 3 pe sensul opus .. s-a gandit ca e mai bine sa faca de pe 2
  2. si de orele de varf nu mai tine nimeni cont ... sunt toti grabiti ... pierde care e mai "moale"
  3. ti-a luat talonul pentru dimensiuni cauciuc, cine ??
  4. Pe manual cauta valve clearance sau cam chain tensioner ! Adica intinzatorul de lant si jocul la supape!
  5. Amenda, cat e amenda? Sau doar ti-a retinut talon?
  6. Eu ma refeream la toba....daca ai stanta cu E zici tu ca e legala fara sa ai nimic doveditor? La xenon ma refeream daca ai omologare individuala nu ai voie ca scrie in manual ca trebuie halogen?
  7. Zi-mi si mie daca ai ceva legi sa sustina ca trebuie sa ai stanta si xenon e modificare din fabrica! (vorbim de omologat)
  8. Ti-a masurat decibelii? Nu au de ce sa se lege de xenon..
  9. Parca era interzisa stationarea acolo...vrea bani pentru bara?
  10. Si initiatorul, daca tu aveai 20-30 km/h ala de ai toba infipta in el statea pe loc?
  11. Adica a calcat pe o soparlica si a alunecat? Nu te mai complica, administratia drumurilor e de vina ca nu sta din 100 in 100 m , 24 din 24 , are dreptate!
  12. Cum a zis cineva mai sus la 20-30 (daca erau 20-30, 20-30 nu sunt 60 ) la ora ai timp sa vezi ce e pe jos si sa ocolesti, nu prea esti aplecat cat sa.ti fuga cauciucul decat daca franezi brusc! Dar, na ghinion! "Doar tu ai trecut pe acolo"!!! da in judecata administratia drumurilor! Sunt pete de ulei,motorina etc prin toata Romania!
  13. Era o gluma... trebuiau sa cada toti care au trecut pe 2 roti pe acolo... Trebuie sa dam vina pe cineva..(ulei, nisip, praf, motorina si alte chestii)
  14. Doar tu ai trecut pe acolo.. Doar tu ai cazut... Cine trebuie tras la raspundere?
  15. Era blocat traficul, stare grava a motociclistului!
  16. lucrezi in domeniu asigurari , probabil broker, irelevant! Citeste legislatia sau apeleaza la un avocat! Pentru tine : "dacă accidentul a fost provocat de un vehicul neidentificat, FPVS garantează şi plăteste despăgubiri numai pentru vătămări de persoane şi decese. Pentru daunele materiale se garantează şi se plătesc despăgubiri numai dacă în accident, cel puţin o persoană a suferit vătămări care să necesite pentru vindecare mai mult de 60 de zile de îngrijiri medicale. Franşiza ce rămâne în sarcina persoanei păgubite pentru daune materiale în aceste cazuri este de 500 Eur/echivalent lei; prin accident provocat de un vehicul neidentificat, se înţelege acel accident în care vehiculul agresor a intrat în coliziune directă cu persoana accidentată sau cu bunul pe care l-a avariat, după care a părăsit locul accidentului; persoanele care pot beneficia de despăgubiri sunt cele prevăzute de legislaţia în vigoare la data producerii accidentului." Declaratie "Prin semnarea prezentei „Cereri de despăgubire”, cunoscând sancţiunile prevăzute de art. 292 Cod penal privind „Falsul în declaraţii”, declar pe proprie răspundere următoarele: 1. la data producerii accidentului de circulaţie nu aveam nicio poliţă de asigurare valabilă care să acopere prejudiciul pt. care solicit despăgubiri (cum ar fi: asigurarea vehiculului pentru avarii şi furt - aşa numita asigurare CASCO- sau asigurare pt. alte bunuri avariate, pt. imobil/locuinţă, asigurare de sănătate, etc.); " » Post actualizat in 08 Jun 2015 11:40 Daca tu ai ceva sa sustina ca FVPS a platit masina lovita in parcare cu autor necunoscut poti sa ne arati si noua ! Vreau sa-mi repar si eu masina pe principiul " lovita in parcare"
  17. FVPS are treaba doar daca in accident a fost implicata cel putin o persoana care a suferit vatamari , de acolo si "Fondul de protectie a victimelor strazii" ! Nu cred ca platesc daca ai casco !
  18. Daca stii sa compui bine contestatia , ai mari sanse sa scapi!
  19. PeDrum

    Cineva cu K5 Gsxr600

    Daca ghidonul nu e stramb, probabil opritor rupt (e pe jug, pe sub far le poti vedea ) jos in imagine dreapta, sa-ti faci o idee http://i.ytimg.com/vi/HO2rRVdBgZQ/maxresdefault.jpg
  20. Voltajul creste cand e motorul pornit ? (11.83-12.4 v)
  21. Si de pret nimic? Cat dai atat face, in majoritatea cazurilor! Ambreaj + a 2-a stricata = wheelie ?
  22. Daca dai search la CARBORATOR hoinar nu o sa gasesti nimic , incearca carburator hoinar !
×
×
  • Creează nouă...