George0 Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Salut ... vreau sa fac si eu schimbul de ulei la un Kawasaki ZX6R din '98 si chiar nu stiu ce ulei sa folosesc sau care este mai bun .. Si daca imi puteti spune si de unde anume as putea sa il cumpar ar fi si mai bine. ( In Bucuresti doar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 "Mai bun" = 1000 raspunsuri, 1000 de pareri impartite. Da un search si ai sa gasesti multe pareri despre diferite marci de uleiuri de pe piata romaneasca. O sugestie ar fi asa: Sos. Cotroceni nr 19 (vis-a-vis INTERAMERICAN) , ulei MOTOREX (recomandat pt tine ar fi 15W50 semisintetic). Filtrul de ulei il gasesti tot acolo, e si Service unde se poate efectua operatia rapid Dar cum am spus si mai sus, este doar o sugestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zx10 Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 0722-910-570, preturi de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 articole si tutoriale.... gasesti un articol (aproape) complet despre uleiuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate