Dragomir Ionut Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Pe aceasta motocicleta din' 91 este un motor rotax 127 de 125 cc. As dori sa alezez la o noua cota cilindrul dar nu stiu daca aceasta operatiune m-ar ajuta intrucat cilindrul se afla deja la cota maxima undeva la 54.07 mm. Piston cu cota mai mare pt a fi montat am gasit dar daca iau prea mult din peretele cilindrului mi-e teama sa nu se inlature tot stratul acela care ar fi "plated" - asta e termenul gasit pe un site strain si se refera la placarea suprafetei interioare a cilindrului cred . Stie cineva daca cilindrul poate suporta o alezare de acest fel fara sa fie afectata suprafata in cauza. Adica cat de gros ar trebui sa fie acel strat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Iulie 27, 2015 Autor Share Postat Iulie 27, 2015 Asa este sunt doua kituri polini si un altul. Cilindrul se duce la 60 mm diametru. Incerc o solutie mai ieftina ca s.ar putea sa coste kitul cat nu face aprilica mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate