Sari la conținut

Dragomir Ionut

Membru
  • Număr conținut

    188
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    starley1982@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Buzau
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    klx250s
  • Club
    Bro' Bikers

Informații profil

  • Motociclete detinute
    aprilia etx 125, aprilia tuareg 350, honda cb 500, kawasaki klx 250r, klr 650, yamaha wr250r
  • Interests
    Motociclicm, prelucrari mecanice prin aschiere

Vizitatori Recenți Profil

1.509 citiri profil

Dragomir Ionut's Achievements

  1. Ai sa ramai surprins sa afli ca si in 2023, wr250r din 2008 este de fapt un competitor veritabil pt crf300L. Cel putin pe parte de suspensie, wr-ul este mai bun. O motocicleta extrem de rafinata pt vremea ei si chiar pt prezent. Puterea motorului este aproape identica, avantaj insa Honda pt cuplu, toarce mai frumos si livreaza pe masura. Pretul de achizitie a uneia(de wr zic) este in general exagerat de mare. Restul motoarelor enumerate de tine nu pot fi comparate corect, sunt alta mancare de peste.
  2. Proaspat posesor de klx250s, 2010, injectie. Primele impresii ar fi: Ciclistica aproape identica cu modelul de enduro "r" mai vechi, usor mai orientata spre strada si deci f buna. Puterea motorului este multumitoare pt un 250 dar cu mici modificari la capacul filtrului de aer si o toba aftermarket. Desi nu are f multi cai pe hartie, datorita cuplului, motorasul aduce mult zambet si satisfactii, mai ales in zona offroad. In general klx.ul e considerat intre wr250r si crf250l si este perfect edevarat pt ca am avut wr250r si pot sa compar obectiv. La suspensii e un pic de lucru pentru a se apropia de cele puse pe yamaha. Diferenta de pret, klx.ul fiind mai ieftin in general decat yamaha, se simte, wr.ul este o motocicleta mai rafinata. Una peste alta sunt multumit. Cu un kit de 300 si suspensiile imbunatatite, klx.ul depaseste wr.ul. Daca mai sunteti si alti posesori, ar fi ok sa mai schimbam impresii.
  3. Pe facebook a fost creat grupul YAMAHA WR250R/X ROMANIA. Va invit pe toti acolo!
  4. Plecare din Bz catre Lacul Vulturilor maine 18.07.2019 si mai departe in functie de propuneri. Eu raman cu cortul o noapte. Moto:wr250r. Doritorii ma pot contacta aici sau la tel 0734778822.
  5. Proaspat posesor de wr250r, modelul 2008. Inca in faza de acomodare. Intuiesc potentialul urias al acestei motociclete dar deocamdata e fara mod.uri. Inlaturarea AIS si jonglarea cu Co nu au imbunatatit comportamentul acceleratiei (zvacnirea aia enervanta dupa relanti). Abia dupa reglarea tps de la 16 la 18 am observat o imbunatatire semnificativa a raspunsului acceleratiei dar e inca departe de dulceata klx.ului 250r pe care il mai am in garaj. Fara power programmer si evacuare modificata, e greu de scos maxim de performanta din motorul asta. Ciclistica si putere net superioara fata de kawasaki, asta am remarcat usor.
  6. Am un anunt de vanzare pt un klr650c stare ireprosabila, raport calitate pret excelent . Cei interesati il pot accesa aici :
  7. Dragomir Ionut

    Enduro

    Klx250r. Se invart pe la 1500e cele in mintile lor.
  8. Parere pur personala si neavizata(nu sunt medic sau om de stiinta). M-am accidentat serios cu casti in ureche, culmea la viteza mica, prin pierderea "inexplicabila" a echilibrului . In fapt urechea este la fel de importanta pentru auz cum este si pt echilibru. Consider ca tr avut in vedere acest aspect. Informatii sunt suficiente pe net. Decizia e a noastra...
  9. Salut, mai ai drz.ul?

  10. De la Caldarusanca mai aveai o aruncatura de bat pana la mine. Si ma gaseai fix acasa ca sunt in concediu. Imi place cand vad unul mai "nebun" decat mine, in sensul bun, evident. Pentru planurile tale de la anul sa ma incluzi si pe mine. Posteaza te rog intentiile de deplasare si pe grupul de facebook Dualsport Muntenia. Legat de mobra aia mica, wr250r este exact ce.mi doresc si eu. Am acum ruda ei mai saraca - klx250r (in afara de klr-ul de 650) si vreau sa spun ca sunt extrem de multumit. Wr-ul are avantajul unor suspensii superioare .
  11. Suspensiile sunt f bune din pct meu de vedere. Nu sunt reglabile pentru damping sau rebound ci doar arcul pe spate poate fi intarit din sistemul de reglaj clasic. Vibratiile nu sunt deranjante iar in mers nici nu aud motorul. Comparativ cu un f650, e dulce tare motorul. Maxim i.am dat 150 km/h dar mersul ei frumos e pe la 100-120. Protectia la vant e slaba rau. La Tengai e buna dar la tipul C necesita parbriz neaparat pt viteze de peste 80 km/h » Post actualizat in 22 May 2018 09:56 Am testat.o si offroad si sunt f multumit de ea. Se comporta exact ca o enduroaica mai grea dar este predictibila, fara surprize neplacute. Cursa generoasa la suspensii o face f buna pt offroad mai soft asa » Post actualizat in 22 May 2018 09:57 Am testat.o si offroad si sunt f multumit de ea. Se comporta exact ca o enduroaica mai grea dar este predictibila, fara surprize neplacute. Cursa generoasa la suspensii o face f buna pt offroad mai soft asa
  12. Proaspat posesor de klr 650 tip c fabr 2004. Excelenta motocicleta, pur si simplu., Si spun asta dupa o considerabila experienta cu alte tipuri de motociclete. Statuta mult timp la fostul proprietar, ca defect am constatat la ea blocarea pe deschis a robinetului de benzina si a cuiului pontou de la carburator. Cu robinetul am dres.o dar la carburator inca nu am ajuns sa desfac. Va fi prima interventie asadar. Hai s-auzim de bine!
  13. Cand mi-a picat prima oara in mana un ktm pe care l.am birjarit aproape un an, eu am facut in felul urmator: am luat frumusel manualul de pe net, documentatie e garla, si l.am citit mai ceva ca pe biblie. Asta din cel putin 2 considerente: piese extrem de scumpe pe care cu greu mi le.as fi permis in cazul unor defectiuni imputabile mie, iar in al doilea rand, o motocicleta un pic diferita fata de ce calarisem pana atunci. Asadar draga prietene nu te ofusca cand cineva te critica , oricum nu cred ca e cu rautate. Daca ai fi pus mana pe manual ai fi aflat si cum tr sa fie apa, pe unde se face aerisirea si cum si de ce pe la surubul ala si nu pe la altul. Chiar si cu manualul invatat pe de rost, tot vor ramane intrebari dar atunci va fi deja alta poveste.
  14. Observatia mea nu are leg cu subiectul cum nici xr400 nu are leg cu motocrosul. Doar zic si eu. Sun mare fan al hondei cu pricina si caut la randu-mi sa cumpar una. Incearca pe aliexpres poae gasesti ceva gata facut. Daca o rezolvi cumva, da de stire te rog.
  15. Dedant68, iti multumesc de raspuns. Am facut.o si in primul text, in avans.
×
×
  • Creează nouă...