robertofulgos Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Va salut, In cursul zilei de maine, 02.08, vreau sa plec intr-o plimbare pe Transbucegi si retur in Bucuresti cu o pauza de masa pe undeva(Sinaia poate). Traseul il puteti gasi aici http://www.transbucegi.ro/tb/, iar plimbarea va fi una de agrement cu viteza de deplasare strict in limitele legale 60-80-100. Nu ma duc la curse, ma duc la plimbare. Pentru cine vrea sa vina ne intalnim la 9.30-9.45 in Petromul din Baneasa, inainte de pasaj. Sa aveti o zi frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.s Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Salut, Dacă se merge de agrement aș veni și eu. Ne vedem la Petrom. Zi frumoasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexbit Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 (editat) Salut, nu pot vedea traseul (Not found) Edit: Nevermind, imi selecta si virgula de dupa scris Editat August 1, 2015 de alexbit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertofulgos Postat August 1, 2015 Autor Share Postat August 1, 2015 Super, eu va astept in petrom pana la 9.45. Sunt cu un SV650 Albastru. Daca e cineva care merge mai repede poate sa intarzie si sa ne prinda pe drum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeWNG Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 (editat) Salut, Nu gasesc pe link-ul pe care l-ai dat tu(nici nu am cautat atent), cati km ar fi in total? Merci, poate ne vedem dimineata! L.E. m-am lamurit, ne vedem dimineata acolo Editat August 1, 2015 de GeorgeWNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertofulgos Postat August 1, 2015 Autor Share Postat August 1, 2015 Cred ca undeva la 250 dus întors. +/- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate