Sari la conținut

robertofulgos

Membru
  • Număr conținut

    137
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Suzuki SV650
  • Numar Moto
    B - ??? - RBY

Vizitatori Recenți Profil

653 citiri profil

robertofulgos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Va salut, Am gasit si eu un ER5 modificat Cafe racer pentru prietena mea, problema este ca locuim langa Bucuresti si m-ar ajuta cineva daca poate sa vada motocicleta inainte sa fac eu un drum de 5h jumatate. Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator, cu acoperirea costurilor legate de timpul pierdut. Anuntul este acesta si proprietarul a fost foarte amabil, dar o verificare in prealabil ar fi binevenita: https://www.olx.ro/d/oferta/kawasaki-er5-cafe-racer-2003-IDh6KF9.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7 Multumesc frumos.
  2. @VyXxer so caut in continuare. Ma duc astazi sa ma uit la o Honda Shadow Spirit din 2007. Pare cam micuta si nici nu este accesorizata cum as fi vrut eu, dar ma duc sa o vad.
  3. Am fost astăzi la motocicleta de la Râmnicu Sărat si nu a fost ok. Proprietarul super de treaba, dar motocicleta cu semne de întrebare. Cautarea continua...
  4. Stau la casa deci nu o sa o loveasca soarele sau intemperiile. Garaj nu am, dar o sa ii gasesc un loc ferit de soare si de prea multa apa. Cat despre ABS este doar un vis frumos. In Romania nu am gasit nimic la pret acceptabil si pe mobile sub 6500 nu am gasit + transport etc, deci ma scoate din schema.
  5. Ai PM, cu toate ca mi se pare prea monstru pentru experienta mea.
  6. @Silver Arrow Toate bune, dar abs-ul la modelele astea pare sa fie o raritate, cel putin in oferta actuala de pe piata. Sunt total de acord cu ai spus si in niciun caz nu caut sa fac liniute cu cineva. Singurul lucru care ma da inapoi de la achizitia unui motor scump este faptul ca o iau doar ca sa imi mai fac damblaua din cand in cand. Viata de familie nu o sa imi permita sa stau prea mult pe ea. So just for fun. De aici si indeciziade a achita o suma mare(peste 4500eur)
  7. ok. Cum sunt 84k km pentru motorul asta? https://www.olx.ro/oferta/yamaha-dragstar-1100-IDcAimL.html#0982a77954
  8. 1.81, 77kg, dar este uau de scump si rar. O honda Magna din 98 este 4500 eur. Buget am, am buget si de 1100. Bugetul mai mic l-am pus din cauza ca o voi folosi foarte rar, doar sa imi fac nebunia, probabil ca nu mai mult de 3k km pe an. Si am considerat ca nu are rost sa investesc multi bani intr-o motocicleta. Dar daca diferenta este mare intre 650 si 1100 o sa arunc un ochi si la acest model.
  9. As fi vrut sa iau de dragstar-ul de 1100 dar am fost sfatuit sa nu iau direct motoare mari pentru ca sunt foarte grele si foarte greu de manevrat, si daca trec de la naked la cruiser de 1100 s-ar putea sa il dau pe jos inainte sa ajung sa ma bucur de el. Adevarat sau nu?
  10. Mi s-a cam pus pate pe cruisere pentru ca arata bine și PAR foarte comfortabile. Cum sunt in realitate nu stiu. Am auzit pareri si pareri. Cand compar saua de la un cruiser cu una de la un adv cruiser imi vine sa plâng. Am mers cu un vstrom de 650 si e trist. Si la comfort si nici la putere nu era uau
  11. Are 44cp. Nu cred ca e vreo racheta nici asta. Cat despre Kawasaki nu prea ma tentează din cauza lanțului. Asa am ajuns la dragstar ca e pe cardan.
  12. Destul de greu sa merg cu un cruiser, ca nu prea am de unde sa il iau. De închiriat nu am de unde. Ar fi ideal sa găsesc unul cu care sa merg...
  13. @Adrian M. nu ma incurci, ba dimpotriva. Am avut un sv650 si am renuntat la el in primul rand din cauza lipsei de comfort. Nu sunt pasionat de viteza, sv-ul ala nu a vazut peste 120km/h de la mine. Vreau comfort si bucuria de a merge pe moto. Stiu de frane si asta ma sperie si un pic si lipsa de putere(in cazul unei depasiri). As fi mers pe ceva de 1100, dar am inteles ca e bine sa le iei pe rand, ca e mai grea si mai greu de manevrat. Deci dorinta de cruiser vine de la dorinta de a merge linistit fara sa ma doara fundul dupa 1h de mers, sau sa anchilozez dupa 3 ore. Sfaturile sunt intotdeauna binevenite.
  14. @VyXxer multumesc frumos, o sa caut un contact de acolo. Daca intre timp iti repari telefonul, da-mi un PM te rog cu numarul persoanei respective. @Adrian M. gotcha. sun la primul. Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...