Toothless Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 Salutare, sunt In Siofok pana pe 14 august si ma tenteaza sa fac un circuit in jurul lacului Balaton, sunt ~ 200km pe tarm (evitand autostrazile care ar scadea din farmecul plimbarii). Daca mai sunt motociclisti rataciti prin zona care sunt interesati de aceasta plimbare, sa se faca auziti Drumul oricum o sa il fac intr-una din acele zile (11, 12 sau 13 august) poate chiar il si repet daca merita. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 Eu am fost pe Balaton acum aprox. 10 zile, pe partea de sud. Drumul e destul de nasol, valurit si traficat in perioada asta, dar daca nu te grabesti nu ar trebui sa ai probleme. Am dormit si la dus si la intors intr-un camping in Fonyod, 10 E pe noapte aprox, destul de decent. dar baile nu sunt chiar curate si trece trenul pe langa camping (deci o sa ai distractie pana pe la miezul noptii, si apoi de la 6 incolo). Vezi ca mai inspre SW de Fonyod, tot pe Balaton, e un camping de nudisti. Asta daca te tenteaza cumva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toothless Postat August 10, 2015 Autor Share Postat August 10, 2015 Mersi pt info, cazarea e deja rezolvata, de grabit nu ma grabesc iar campingul cu nudisti (Balatonbereny) il googleisem deja ), chiar mai este si un al doilea, Balatonakali, care este la jumatatea malului nordic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 La Balatonfured, ai un camping foarte fain Balatonturist , cu tot cu ski nautic daca te intereseaza, tot pe malul lacului in jos faci o oprire la Badacsony principalul punct din zona viticola, zona de nord a lacului pina la Keszthely este mai frumoasa decit cea de sud, despre care a scris Mario. Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toothless Postat August 11, 2015 Autor Share Postat August 11, 2015 Super imi iau notite, maine dimineata o sa fac plimbarea Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate