Sari la conținut

DIU 46

Membru
  • Număr conținut

    290
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Satmar, Ardeal
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    NC 750 XA, Beta Alp 2
  • Numar Moto
    SM xxx, yyy
  • Club
    motociclism.ro

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mobra, ybr 125, hornet pc 41, cb 500 xa, crf 250 l
  • Interests
    tot ce tine de 2 roti

Vizitatori Recenți Profil

1.164 citiri profil

DIU 46's Achievements

  1. Ca sa nu mai deschid alt topic scriu aici, cei care purtati ochelari de vedere in enduro cum procedati ? Ochelari enduro OTG, lentile de contact, sau alt tip de ochelar din plastic cu aceleasi dioptrii ca cei de vedere. Banuiesc ca din 2014, au mai aparut ceva noutati.
  2. În altă ordine de idei cei de la sbk, sint mai aproape de realitate.
  3. O fi luat ăștia 2 șuruburi de la mobra lui Martin și au rezolvat problema, asta e !
  4. Vom avea curse bune la lupta pt. titlu cind vor fi piloți de la producători diferiți. Ducatisti au aceleași reguli ca și anul trecut uzina tre să câștige. Poi Martin anul trecut pleacă la uzină, doar nu vreți să ia titlu cu o echipă satelit.
  5. Pacat ca a ajuns si motogp ul asta, la fel ca F1.
  6. La Liptovsky Mikulas ai un lac destul de fain si un camping Mara parca, in apropiere ai Tatralandia de aici urmezi traseul 587 catre Vysoke Tatry dupa Tatranska Lomnica unde poti sa urci pina la lac sus cu telecabina daca vrei, dupa care urmezi traseul 66 Zdiar care iti face trecerea la polonezi si Zakopane musai, a si era sa uit la granita ai un nou lac Moskie Oko dar nu poti sa ajungi la el decit pe jos, rezervatie natura parca dar merita foarte fain, cu un ghetar in fundal.
  7. Da, aceelasi lucru am patit si eu cu citiva ani buni in urma cred ca prin 2008 parca cind vroiam sa cumpar un motor de la Motodynamics Cluj, interesant este ca, in toti acesti anii, nu prea sa schimbat mare lucru, pe la importatori astia, sau cum sa i numesc.
  8. Un motor de trial sau enduro trial ar fi Beta Alp 2 se poate lua saua si se transforma in moto de trial, nu are acelasi zvac ca o Honda Montesa insa are intretinerea unui motor de strada, usoara 106 kg si poti sa faci si enduro, sigur nu este un enduro dedicat, dar este inmatriculabil si poti sa mergi pina la locul de joaca cu ea. Asta daca, esti multumit cu 15 cai si un rezervor de 6 l, dar in sectiunile taca- paca si urcari isi arata adevarata valoare, dar inca o data sa nu te gindesti ca urca ca unul de 60 de cai insa ajungi si tu in virf dar cu intirziere.
  9. Nu am nimic cu tine personal, ai inteles gresit eu ma refeream in general ca tehnologia nu este neaparat buna oriunde. In off nu ar trebui ABS, parere personala, de ce ? din varii motive, nu stau sa dezbatem acuma parerile sint impartite, iar omul ala daca e mentorul tau este treaba ta, nu am timp sa ma uit la toate filmuletele lui dar sint sigur ca mai are gafe de genu, ca doar nu a fost singura gafa care a facut o si am descoperit o eu.
  10. Da, exprimarea este de vina, asta e. Asta i adevarat numai ca parca nu iti convine sa cumperi o moto noua si sa te apuci sa faci modificari la una alta pt. ca asa au gindit o cei care vreau sa te protejeze, vezi doamne. Alta gaselnita, ca sa vezi tu ca cumparator cam ce imbunatatiri are mobra. Se pare ca imbunatatirile astea care nu te ajuta la aproape nimic dar care costa citiva bani si nu putini, vor fi prezente in viitorul apropiat, de fapt asa sa intimplat si la auto, au devenit masinile un fel de gadgeturi pe roti.
  11. Minutul 3,56 singura frina care te opreste, ca si pe strada, este frina fata, nu eu am zis o, compara mersul in off cu cel pe strada, o mare gresala.
  12. Nu era vorba nicaieri de frina spate, doar fata, sau ambele roti. Deci daca nu stii sa explici, nu faci pe profesorul. Asa este nu se vor mai face mobre cu ABS care sa se poata dezactiva. Eu am inteles tot ceea ce reda filmuletul, insa explicatia domnului lasa de dorit, eu stiu ca stie sa se dea, insa nu stie sa explice ar trebui sa te uiti la filmulet fara sunet, cred ca ar fi mai ok ai intelege mai multe, mai ales daca ai fi incepator.
×
×
  • Creează nouă...