clauz24 Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Am si eu o intrebare la un ktm 125, deci sub ghidon in partea dreapta are radiatorul, iar in partea stanga are o pompa de ceva ulei si as vrea sa stiu ce fel de ulei trebuie bagat in ea si habar nu am ce face acea pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armand241097 Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Eu am Duke 125 si am bagat Motul 300V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 stai baiatu ca il induci in eroare si gata omu motoru ) Clauz24 incepe sa ne zici ca model de ktm este sa ne putem da seama ce motor ai ,2t sau 4t, daca ai 2t din experienta proprie cu 2t am incercat toate modele de ulei i-ar cel mai ok l-am gasit uleiul produs de huswarna daca e 4t bagi motul 300v,7100,5100,repsole ,motorex etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clauz24 Postat August 15, 2015 Autor Share Postat August 15, 2015 este 2 t ,eu bag motorex dar fac amestecul direct in sticla ) si nu stiu sigur daca este de ulei de motor sau e rezerva la lichidul de racire si nu vreau sa bag ceva gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate