superbec Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 Am un VTR cu scaunele foarte ovalizate, zgaraie acele si merge foarte bogat. Schimbat jiglere, lasat acele, e mai bine dar se vede ovalitatea la ochi , in plus motorul functioneaza cu suruburile pilot inchise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 http://www.nrp-carbs.co.uk/shop/ n-am cumparat nimic de la ei...inca, dar ii recomanda cineva. » Post actualizat in 16 Aug 2015 09:40si astia au kit-uri: http://sucarb.co.uk/carburettor-kits/jet-bearing-kits.html » Post actualizat in 16 Aug 2015 09:43Google "carb rebuild service" sau "motorcycle carb rebuilds service" si vei gasi site-uri care vand si kit-uri. eu am cautat "carb rebuild service uk", ca sa nu-mi dea site-urile din state... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 16, 2015 Autor Share Postat August 16, 2015 merci, am cautat si eu, nici in diagrame nu apare, ma gandesc ca vine cutubul emulsor in linkurile tale nu au asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 Daca Honda a pus carburatorul ala pe mai multe modele ai sanse mai mari sa gasesti un carb ieftin ca spares or repair pe ebay si sa iei de pe el ce-ti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Despre ce tip de carburatoare este vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 17, 2015 Autor Share Postat August 17, 2015 Despre ce tip de carburatoare este vorba? keihin 48mm, vtr1000f 97 se pare ca nu vinde nimeni doar scaunele vietii, motocicleta functioneaza si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 La ce te referi prin "scaune"? Tuburile emulsoare?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 17, 2015 Autor Share Postat August 17, 2015 La ce te referi prin "scaune"? Tuburile emulsoare?... nu man, sunt capacele de deasupra tuburilor emulsoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 www.cmsnl.com nu ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 17, 2015 Autor Share Postat August 17, 2015 www.cmsnl.com nu ajuta? nope, tx ideea era sa cumpar doar capacelel astea, nu kit de reparatie sau tubul emulsor care e 30 euro/buc, deja il duce pe om spre 1000e si motocicleta e cam praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 M-am uitat in schema carburatoarelor si nu am reusit sa gasesc reperul la care te referi, m-ai facut curios si am cautat pe net, am gasit filmuletul asta cu inlocuirea kit-ului dyno dar tot nu am inteles despre ce e vorba. Fa un stop cadru si un printscreen cu piesa aia ca altfel nu mai dorm la noapte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 17, 2015 Autor Share Postat August 17, 2015 uite aici se vede mai bine chestia de bronz in care intra acul , nu are nr separat in part fische, banuiesc ca vine la set cu tubul emulsor dar nu sunt sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Nu stiu ce sa zic, prin ce carburi am surubarit eu pana acum nu am gasit nimic peste tubul emulsor. Oricum, daca acolo exista uzura probabil si tuburile si acele sunt duse... dar tu stii cel mai bine la fata locului. Asta-i problema cu proprietarii de motoare vechi, nu inteleg ca anumite componente trebuiesc inlocuite ca set pur si simplu, altfel orice ai face tot carpeala se cheama. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 poate gasesti ceva sa se potriveasca pe aici http://www.motorradbay.de/honda-sh-2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate