dantu Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 am scos-o pe Scufitza Rosie la zapada ca sa-i fac rodajul (are piston nou ) pozele sunt facute pe dealul Bodea...daca mai faceti poze cu voi&motoarele voastre pe zapada puneti-le aici ca sa le vada lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motopompist Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 f fain, a nins in cimpulung? poate o rodezi pe rarau, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Decembrie 23, 2006 Autor Share Postat Decembrie 23, 2006 f fain, a nins in cimpulung? poate o rodezi pe rarau, bafta am fost si pe Rarau noaptea trecuta cu matryce...de la cariera in deal am dat de o zapada superba. daca stii izvorul alb, probabil iti dai seama de pe unde incepe zapada. a fost cea mai tare urcare pe rarau. pana la sihastrie era zapada batucita si cand ii dadeam jar cu a 2-a fugea spatele intr-o parte, facea la fel si cu a 3-a cateodata...super super!!! maine merg din nou...am reglat putin carburatorul si mi-am pus ambreaj de pluta si vreau sa urc din nou. daca mai vrea cineva sa lase PM. verific maine dimineata cine vrea sa vina sa se asigure ca are cauciucuri bune sau centrul de greutate jos ) bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate