red Postat August 27, 2015 Autor Share Postat August 27, 2015 (editat) pe rezervorul original, pe partea dreapta, in interior, ai o degajare pt ventilator. daca si cel acerbis este identic atunci nu e nicio pb cu montajul inainte sa il cumperi masoara tensiunea de la mufa libera, sunt curios cat gasesti Editat August 27, 2015 de red Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 nu merge ventilatorul la rezervorul mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 pai si nu exista o solutie?ma gandesc serios sa incalzesc cu un pheon industrial parteea din interior si sa o deformez eu,cat am nevoie... am pus motocool de la motul..ma gandesc si la o pompa marita...desi nu stiu daca diferenta este sesisabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Ovi, pompa marita fara radiatoare marite, nu face nimic... doar iti circula apa calda mai mult si nu are timp sa o raceasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 banuiam treaba asta,am vazut pe un forum o solutie,cu un pfeon industrial se incalzeste zona respectiva si se deformeaza rezervorul in zona unde se pune ventilatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Atentie! Trebuie sa te antrenezi pe alte plastice, sa-ti faci mana. Altfel risti sa-l deformezi nasol, chiar sa-l gauresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 absolut !voi face ceva experiente ..si dupa aceea lucrarea finala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate