jerry_mcrie Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Link facebook Program Sambata, 05.09.2015Ora 13:00 - Parada Moto (Dupus-Atel-Dupus)Ora 16:00 - Slujba Motociclistilor in Biserica Evanghelica fortificata Dupusdupa careBIKERS PARTY & GULAS (Gust Stravechi) & Rock & Metal cu multa bere. Foc de tabara Duminica Free time, program liber la alegere Concursuri, muzica, bautura, gulas, distractie. Cazare la cort. Posibilitate de cazare la pensiune in apropiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 aaaaaaah......Dupus..........locul unde am copilarit o vreme. de stiam din timp veneam distractie sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Părerea mea: v-ați grăbit cu anunțul. Sîmbăta era mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 3, 2015 Autor Share Postat Septembrie 3, 2015 azi am aflat... nu fac parte din organizare... am fost anul trecut. am postat si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EUU Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Unde putem afla mai multe detalii? sau de la cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 4, 2015 Autor Share Postat Septembrie 4, 2015 https://www.facebook.com/events/418535961670094/ alt contact momentan nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Deja e pe caste, caprarii si grupuri de interese locale. Unde sunt partyurile de altadata ? N-are sens sa deranjam, haideti la Rasnov, acolo macar e cunoscut si va asteapta oamenii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate