Sari la conținut

EUU

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Yamaha

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda, Yamaha,

Vizitatori Recenți Profil

519 citiri profil

EUU's Achievements

  1. Unde putem afla mai multe detalii? sau de la cine?
  2. Nu sunt chiar AS in motociclism dar mai degraba poti aduce un enduro la echiparea de supermoto decat un touring... iar dintre cele mai fiabile moto de enduro se regaseste KTM-ul asa cum ii recomanda si colegii de forum de mai sus.
  3. EUU

    Yamaha MT-03

    Poti gasi pe ebay ceva gen: http://www.ebay.com/itm/NEW-Yamaha-MT03-MT-03-LSL-Urban-headlight-streetfighter-custom-naked-SAE-DOT-/171831144013?hash=item2801ef2e4d&vxp=mtr » Post actualizat in 01 Jul 2015 15:15 Nici prin tara nu sunt posesori de Yamaha MT03 carora sa le cer un sfat legat de cum se comporta la drum aceasta jucarie?
  4. EUU

    Service Moto

    Buna Yuk, Poti sa imi spui cam cat dureaza operatiunea ( 1ora, 1 zi, mai mult) si reglajele supapelor le-ai luat din cartea tehnica sau din alta sursa?
  5. Buna, Am fost eu de curand pe Transalpina ( joi 11 iunie) si era deschisa, am fparcurs traseul Saliste-Jina-Dobra-Sugag-lac Oasa- Obarsia Lotrului-Ranca-Novaci-Horezu. Pe bucata de la lacul Tau si pana aproape de Obarsia Lotrului mai sunt segmente mici de travesari care nu sunt asfaltate in rest drumul este ok. Asa cum se spunea in topic sus este ceva mai rece cu cateva grade si pe noi ne-a prins o ploaie faina de vreo 30 de minute deci nu uitati sa luati echipament corespunzator. Calatorie faina!
  6. EUU

    Service Moto

    Buna, Vreau sa fac niste reglaje la motocicleta, ceva mai de finete (valve cleareance conform manualului) si poate ma puteti ajuta cu datele de contact ale unui mecanic bun din Sibiu. Mersi anticipat!
  7. Buna Yuk, Am reusit sa imi achizitionez pentru acest sezon o yamaha mt 03. PS. Comentariul meu la postarea lui danielt a fost bine intentionata in ideea de a gasi colegi motociclisti cu care sa iesim pe 2 roti, sper sa nu fi fost inteles ca vreun "sfat" care vine de la un membru plin de el. Asfalt uscat!
  8. Buna danielt, Data viitoare poate anunti cu 1-2 zile inainte, caci asa din scurt mai greu ne mobilizam de pe forum. Asfalt uscat!
  9. EUU

    Yamaha MT-03

    Buna stimati colegi motociclisti, As dori sa stiu daca este prin Sibiu sau imprejurimi vreun posesor de Yamaha MT03... ma intereseaza sa o "incalec" o data ca sa vad care este inaltimea si sa cer cateva pareri legate de acest model. Sunt dispus sa recompensez proprietarul/proprietara pentru bunavointa. De asemnea as vrea sa aflu de la posesori daca sub 3000 de ture "zgaltaie" tare motorul? este ceva normal la un mono sau semn de vreo defectiune? Mersi anticipat!
  10. EUU

    "free Talk"

    Buna sibieni, As dori sa stiu daca este prin Sibiu vreun posesor de Yamaha MT03... ma intereseaza sa o "incalec" o data ca sa vad care este inaltimea si sa cer cateva pareri legate de acest model. Sunt dispus sa recompensez proprietarul/proprietara pentru bunavointa. Mersi anticipat!
  11. EUU

    "free Talk"

    Inaltimea si pozitia in sa este un aspect care ma ingrijoreaza putin deoarece vreau sa folosesc motocicleta si prin oras. Am citit (bikez.com) la specificatiile legate de inaltimea la sa undeva la 895mm pentru xt660z fata de 800mm cat a avut ultima mea motocicleta... iar eu am undeva la 1,77m inaltime. In cazul in care ma decid sa iau o motocicleta pe care sa o folosesc mai mult prin oras, atunci clar o Yamaha MT-03 este in topul preferintelor mele,... ...nu stiu cum s-ar comporta o mt-03 pe drumuri de tara???
  12. EUU

    "free Talk"

    Buna Yuk, Acesta este numarul tau de telefon? Te pot deranja si telefonic daca mai am intrebari despre motocicleta?
×
×
  • Creează nouă...