BlackSeraph Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 Donez coburi DragStar 650. Unul are jumatate din prindere descusuta. Top case-ul are toate prinderile de dedesubt smulse si chingile sunt cam duse Distantierele - unul este bun, celalalt are ambele prinderi rupte, insa se pot suda. Sunt utilizabile, daca se repara distantierul, eu le-am avut pe motor pana azi, cand le-am schimbat cu unele noi. Se pot repara, cu putina bunavointa. De aceea le si donez. Zona Prelungirea Ghencea-Cartierul Latin. Primul venit, primul servit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 Pune-le de-o parte, le iau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Septembrie 5, 2015 Autor Share Postat Septembrie 5, 2015 Done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate