Sari la conținut

Geo_ZGA

Super Membru
  • Număr conținut

    5.834
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    Viroguta de-un sfert, Vacadero de-o mie
  • Numar Moto
    da
  • Club
    Ghost Division

Vizitatori Recenți Profil

3.344 citiri profil

Geo_ZGA's Achievements

  1. Pt Bucuresti e haos la inmatriculari. Daca prin aprilie am luat talonul si actele in 2 ore, acum a durat o zi pt un talon. F multi oameni, f multi care se ocupa cu inmatriculari si pleaca cu 40-50 de taloane si placute. Azi m-am dus sa ridic talonul, actele depuse ieri, aveam 94 de bonuri inainte si s-a oprit robotelul... din fericire s-au miscat rapid si am prins la ora 13, la 13.30 inchideau.
  2. LOL. Pistol curatare laser la 279 lei? Si daca erau euro, tot muuuult prea ieftin era. "Makita", sigur...
  3. Vazusem si eu pe site, dar nu eram sigur (nici nu prea vad logica)... mersi, o sa ma duc cu ele.
  4. Stie cineva, daca pastrezi numerele la auto deja inmatriculat, trebuie sa te mai duci cu placutele la ghiseu?
  5. Cateva poze de ieri, aproximativ acelasi munte ca data trecuta, dar pe alta parte. Piesele zilei au fost patul romanesc de pistol Steyr, gasit de un prieten, si "leutul versace" de la Shako romanesc. Plus maruntisuri, nasturi, nasturei, ochelari masca de gaze, 2-3 monedute, lopeti etc. M-a speriat un urs cand m-a mormait dintr-un boschet, la 10m in spatele meu... pt prima data am scos spray-ul, dar a fost cuminte (probabil si mic, dupa urmele de pe copac)
  6. Multumesc, dar nu-ti imagina ca fi-miu are rabdare... lui ii pun o lanseta cu senzor si mai vine la ea cand suna. Daca vine, ca daca nu are chef imi zice mie sa ma ocup. De stat, sta pe balta, dar se joaca (apa, pamant, noroi, bete, pietre etc). La spinning imi place si mie, mi-am luat un bat si o mulineta light si am iesit de cateva ori. Din pacate fara mare succes, asa ca mai mult merg la stationar, la feeder. Aici mai intervine si lenea, ca la stationar ma relaxez pe scaun (ceea ce-mi aduce aminte sa ma laud, ca mi-am luat scaun nou), eventual beau si cateva beri reci. Si scaunul, un Trakko ieftin romanesc, accesoriile i-au dublat valoarea. 360 scaunul, vreo 400 feeder arm fata-spate, tavita si suport umbrela (pt la vara)
  7. Daca tot am fost la socrii, am facut cateva partide de pescuit prin jur... pe Tasaul la caras, a mers oarecum ciudat. Pestele adunat in vreo 20m de mal, a mancat dupa ora 18. Intr-o zi am prins vreo 30 carasi in 90 minute, in alta zi doar 5. Taxa e 50 lei, dar nu a venit nimeni in cele 2 dati cand am fost. Pe canalul Rompetrol nu am vazut nici un tac, nimic. Desi peste este. Taxa a scumpit-o la 80 lei, nu stiu daca mai merita. Intr-una din zile m-am dus pe bazinul mic de la Corbu... caras, carasel, albitura. Si personal best, un crap frumos. Eu am zis 15-17kg, paznicul a zis 20kg. 10 minute sa-l aduc din larg, 15 minute sa oboseasca in fata pontonului si sa reusesc sa-l bag in minciogul minuscul de feeder. Norocul meu ca am reusit sa-l scot, fir de 0.25, bat moale de feeder, frana la mulineta lasata libera. Aici taxa e 100 lei + 15 lei saltea de primire si spray (daca nu ai).
  8. Da, fata de acum 1 an, cresterea e cu aproximativ 300 lei (plafonata ). Eu am avut un soc la masina sotiei, B5, 2055 lei (1700 lei acum 1 an). Pe numele meu, B8, 1336.
  9. Ieri am iesit (din nou, ca am mai fost de 2-3 ori anul asta, fara mare succes) la Dunare, in zona Belina. Ca orice pescar parlit, am ajuns pe la 12 si ceva, cand altii deja strangeau nemultumiti ca vine iarba si nu trage nimic. Eu am facut reteta clasica mreana, morunas, scobar + pelete parmezan + british bread + aditiv usturoi. Cosulet 120gr, ac mic, 2 viermi. Lansarile la maxim 7-8 minute, nu te lasa iarba sa stai mai mult. Trasaturile au inceput pe la 15 minute, in medie cam pe la 4 minute au fost. Morunasi, un avat si ceva albitura.
  10. Recunosc ca mi-a fost lene sa citesc 10 pagini... as vrea sa merge (ca spectator, evident) in 2025 acolo. Imi poate da cineva ceva detalii, locatii de vazut cursa, cazari etc? Nu am nici cea mai vaga idee cat m-ar costa, e o idee de moment "la bautura".
  11. Ieri vreo 10.5km pe munte, fara rezultate notabile. Au iesit si ursuletii...
  12. 6 si cu mine :)) Am unul de la Lidl de vreo 10-12 ani, folosit in regim amator din an in paste. Singura chestie e ca nu "vede" bateria cand voltajul e scazut mult... dar il pacalesc cu o sursa de 12v si isi face treaba. Am incarcat si baterii moto, si auto de amperaj mai mare, fara probleme.
  13. Ieri am iesit pe o zona ww2, f dificila din cauza lastarisului care a crescut haotic. Din pacate fara mari descoperiri...
  14. Pentru mine, cel putin, Temu e limitat si scump. Am instalat aplicatia, am cautat chestii... am dezinstalat si am revenit pe aliexpress
  15. Da, in ultima luna am primit 10-12 colete de pe ali. Toate au venit acasa cu Fan, unele grupate intr-o singura punga (desi de la selleri diferiti). Absolut nici o problema. Un singur colet intarzie, nu ma agit f tare.
×
×
  • Creează nouă...