nutreț Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 (editat) Salut. Un prieten a cumparat o Honda CBR600 F4 avariata si doreste sa o restaureze. Ii trebuie urmatoarele: -telescoape fata -roata fata + ax -cadru bord -scarite. A gasit cateva F4i la dezmembrari, insa niciun F4. Sunt aceste piese de F4i compatibile cu F4? Mersi Editat Septembrie 9, 2015 de nutreĂž Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyCZR Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Eu am F4i ...scaritele sunt compatibile cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Roata fata,axul si cadrul de bord nu se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Pai daca schimba toată furca, nu cumpara si janta+ax+discuri ? Eventual si etrierii. Si numai are treaba. Scaritele se potrivesc, mai ramane sa caute un cadru de bord sau sa l indrepte pe cel vechi daca nu e terci. » Post actualizat in 10 Sep 2015 05:35 Sau cum as face eu: daca tot e in situația data, sa cumpere o furca usd completa:furca, janta, discuri, ax, etrieri, aripa fata...si e cu totul altceva! Dă un ban dar sta in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate