Sari la conținut

Adventix

Super Membru
  • Număr conținut

    1.132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Club
    Pokemonii Forjatori

Vizitatori Recenți Profil

2.781 citiri profil

Adventix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Vreau sa donez, de fapt sa dau de pomana o galerie si o evacuare ambele stock pentru honda CBR 600FA 2011. Au apartinut fetei care a avut accidentul de la intorsura Buzaului. Conditia este sa o ia cineva care are modelul acesta de motocicleta sa le poata folosi si nu vreau sa o dau cuiva si apoi sa le vad la vanzare pe OLX, nu asta e ideea. De asemenea as prefera predare personala in Bucuresti. Ma gasiti la nr de tel 0743532168
  2. Am si un releu de incarcare original: https://www.olx.ro/oferta/releu-incarcare-oem-kawasaki-zx10r-2008-2010-IDbApX4.html#0536f2ac04
  3. Salut, am si eu de vanzare un capac de carbon, poate intereseaza pe careva: https://www.olx.ro/oferta/capac-carbon-stator-kawasaki-zx10r-2008-2010-IDby73q.html @ SBN - Statorul la United, nou OEM este 1450 RON, un releu tot la ei 930 lei, asta daca erai curios..
  4. Pai si.. cand se tine? Maine prognoza zice ca ar fi ok, Duminica ii da cu ploaie.
  5. Vedeti ca se intra mai greu acum acolo pentru ca au pus niste pamant cu pietre/bolovani la intrare, pe langa trotuar, dar cu putina munca se intra. Cand se tine, vin si eu.
  6. Dar e double mirror smash ca si-a dat-o si lui )
  7. Unde se tine ca si locatie acel curs ? intreb pentru un prieten
  8. Ce nu inteleg eu este de ce nu au program macar pana la 10 seara astazi (vineri). Ar fi fost muuuult mai comod ca cei din bucuresti sa vina o parte vineri seara dupa munca, ca tot omu decat sa se inghesoaie toata lumea sambata eventual pe la pranz cand ajung si cei de prin alte locuri, sa te strecori printre oameni cu echipamentele pe ei la randul tau fiind cu echipament pe tine.
  9. Deci? se anunta o sesiune de franari sau nu pt weekend?
  10. @pasagera - nu te cunosc, adica nu stiu de ce esti capabila, cat esti de dispusa sa incerci sau sa te chinui sa ramai acolo in spate, in ideea in care nu e tocmai comod. Dar ai inteles tu.
  11. Asta a fost un fel de step your game up. @pasagera - nu te cunosc dar nu cred ca ai vrea sa fii in spate cand se incearca franarea in 6 metrii.
  12. Eu zic sa mai asteptati un pic, sunt urme de namol uscat pentru ca s-a intrat cu masina pe vreme nasoala.
×
×
  • Creează nouă...