Deyu Tzu Postat Septembrie 21, 2015 Autor Share Postat Septembrie 21, 2015 este primul care s-a gandit scurt si la obiect.De accea am spus respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 eu cred ca era la misto, dar na... Cat priveste testatul motocicletei, nu cred ca un necunoscut ti-ar da motorul lui ca sa vezi tu cat de "fiabil e in trafic". Oricum, cred ca vroiai sa te referi la cat de manevrabil e in trafic. Fiabilitatea si manevrabilitatea nu sunt sinonime. Si acum cateva intrebari la care, binenteles, nu e obligatoriu sa raspunzi: #1 Permis ai? #2 Bacalaureatul l-ai luat? #3 Cum ai testat tu GPZ-ul de 500 daca legal nu ai voie sa conduci asa ceva? #4 Care este legatura dintre manevrabilitatea si masa unei motociclete, si cum se explica ca unele motociclete desi sunt foarte grele sunt si foarte manevrabile? #5 Ce inseamna fiabilitate? #6 De ce ti-ai pus pe forumul de motociclisti o poza de pitzi la profil? Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Amu sa auzi scopituri de pitzi jignita in orgoliu... ))))))))))))) » Post actualizat in 22 Sep 2015 09:03) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Astept sa vad casca cu motz sau cea decupata » Post actualizat in 22 Sep 2015 13:45Compatibile cu suzuki gs 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 SpeciaL, on 21 Sept 2015 - 08:27, said: Parca tu vroiai sa dai de A2. Honda cb 500 nu se incadreaza la A2 (56 cai) Eu stiam ca cele din 93' 94' se incadreaza. Orcum multumesc pentru atentie Daca ai A2 mai poti sa te uiti si la Yamaha Diversion XJ 600. Exista modele cu limitatoare la 35 CP, care in momentul cand ti-ai luat A-ul, le scoti si ai 61 CP. Costa un pic modificarea daca nu ma insel ca trebe schimbate niste chestii la carburator dar e tot mai ieftin decat sa stai sa vanzi mobra si sa cumperi altceva. Asta daca vrei sa ramai la aceleasi model... Ca si mobra: - daca este intretinuta e fiabila, si nu necesita multe investitii. Iar de dus te duce... eu am facut cu Diva o plimbarica de 2000 km in 5 zile (RO-Austria) fara probleme. - manevrabila, si "ertatoare" daca i-ti scapa mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate