Ene Andrei Alexandru Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Salut as vrea sa imi cumpar un cross de 125 2t mai exact o Honda CR la vreo 650 euro și sunt cam indecis ma puteti sfătui in privinta motorului adica e fiabil, puternic? Am mai avut un Loncin de 125 4t si se strica mereu m-am saturat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Daca vrei sa faci cross (adica pista), e f bun. Daca vrei sa faci enduro (adica padure), e f prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 nu merita..este o japoneza,deci clar este mai fiabila decat un loncin dar.....ambreiaj on-off...putere doar la turatii mari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angheluta Ionut Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Cine ma poate ajuta si pe mine vreau sa imi iau un loccin de 125 sau 15 si vreau sa il folosesc pentru plimbari prin padure nu il bag prin tot feluri de namoale doar plimbat pe drum de tara si de urcat la fel pe drum de tara .. este bun pentru ce vreau eu? » Post actualizat in 23 May 2016 14:40 150* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto220 Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Salut...incepator fiind e bun orice motorizat cu capacitate mica ...si eu sunt incepator si nu pot sa zic ca fac off road brutal...nu am experienta necesara inca =)pt inceput poti sa iti cumperi cv de genu ca nu cred ca vei face off road in adevaratul sens al cuvantului un cross e si mai usor fata de un enduro.daca esti obisnuit cu off road-ul cumpara un enduro fara nici o discutie.Bafta » Post actualizat in 31 May 2016 20:10 ANGHELUTA ...o chinezarie ....tot chinezarie ramane.dar daca nu il fortezi si nu iei din plin gropile te tine ...ai grija la suruburi stiu ca se desfac repede la astea ...(am patit la un atv china) dar daca dispui macar de 2000+;- poti sa iti cumperi cv mai de firma daca cauti...Succes!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate