dragos_g Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Salutare, am nevoie de un sfat in ceea ce priveste problema codurilor de eroare Suzuki gsxr 1000 k2. De cateva zile FI sta aprins intermitent, cand se intra ,,dealer mode'' sunt 7 coduri concomitente c13, c14, c15,c21, c22, c23,c29. Stiu semnificatia codurilor dar nu sunt sigur daca este ECM sau vre un scurt in instalatia electrica..... poate fi si altceva cine stie. Ideea aste ca am probat si un ECM de 750 si erorile sunt identice. Daca a mai intalnit cineva problema asta il rog sa ma sfatuiasca ce sa fac. Multam fain si astept sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Intreaba pe TNG de pe forum , stie mai bine ca noi toti la un loc cum e treaba la Suzuki . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_g Postat Septembrie 28, 2015 Autor Share Postat Septembrie 28, 2015 Merci, o sa pun o intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate