Jump to content

jakk

Super Membru
 • Posts

  546
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Carnet moto din
  2012
 • Motocicleta
  yamaha
 • Numar Moto
  dj-11-yzf
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  -

jakk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Este un motor care se incinge foarte tare si foarte repede după cum ai văzut , punei un 15w50 , marca o alegi tu , o mie de oameni o mie de păreri .
 2. Nu chiar! Sunt cazuri in care au crăpat la 20.000 km cum se poate intâmpla la orice motor dar per total este un model reușit , sunt multe in RO care se apropie de 100.000 km , fără zgomote sau măcar să mănânce vrun gram de ulei , defectul principal e oala de ambreiaj care face ca dracu mai ales cand e rece .si asta la fel , nu la toate modelele dar in mare parte la majoritatea e deja supărător zgomotul ala .
 3. Sunt si eu posesor de 954 , in treptele 1,2,3 este o motocicleta foarte periculoasa fara amortizor pe accelerare intra foarte usor in voblaj , am patit-o de cateva ori totul pana iam pus unul , in prezent este foarte stabila daca tragi de gaz . Se poate merge la fel de bine si fara el dar atentie mare cu acceleratia in treptele inferioare .
 4. Pe lângă niste gume bune dacă nu are un amortizor anti voblaj fa rost de unul , te va scapa de multe .
 5. Totusi , in mijlocul zilei sa nu vezi chestia aia ??? Este dea rasu plansu .
 6. Cu siguranta ar fi foarte util , probabil vor fi informati si doctorii de pe ambulante de treaba asta si vor sti unde sa se uite , totul are nevoie de timp .
 7. ce sa mai tai ? Ai iesit din sensul giratoriu spre Filias ai deja urmaritori , desi sunt limite de 70 si 50 km/h nimeni nu merge sub 100 , la 120/h esti copil , treci pe banda 1 si urmaresti rachetele de pe 2 , daca n-ai motocicleta puternica inghiti praf . Asta vorbind de masinile care circula pe acolo .
 8. Pe drumul ala daca mergi constant cu 150 km/h esti depasit de cel putin 10 masini pe km , cum a zis cineva mai sus , se circula ca pe autobanda .
 9. Rip , se pare ca riderul a murit pe loc , condoleante .
 10. Un singur tir trecea pe strada aia si in ala s-a proftit .
 11. Are cineva de vanzare pe aici vrun gsx r 1000 k1-k3 ?
 12. Ce a facut Marqwez azi le intrece pe toate . un copil disperat.
 13. Horor e putin spus , sa-ti sara capu si mainile trebuie sa te lovesti zdravan.
 14. Rossi inca tine pasul , omul asta cred ca va mai semna un contract in viitor .
×
×
 • Create New...