Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Se potrivesc carenele laterale de la f4i la f4 ? In poze par aceleasi! Am cautat pe niste forumuri si baietii vorbeau de un swap complet de carene laterale + carena fata , cadru de bord si far . Intrebarea este pentru un prieten posesor de F4 care a avut un mic accident si a gasit carene de F4i . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Cele laterale da, se potrivesc. La fel si codita. Cea de f4i sport nu se potriveste pe f4. Toba nu se potriveste de la f4i la f4, janta fata..si mai cateva chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Ah ..... cînd am vazut topicul ma bucuram ca întrebarea se refera la diferențele dintre F4 și F4i ... se pare ca nu dar ar fi o idee ca cineva care a mers pe ambele sa ofere un astfel de feedback Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Am avut eu f4i pe cadru de f4 (in acte era 1999 fabricatie) Se potrivesc absolut toate carenele(inclusiv cadru de bord,bord,toba fara sonda,cric,instalatia electrica,etc). Vorbesc de f4i touring,nu sport. Editat Octombrie 2, 2015 de sco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Discurile de f4 nu merg pe janta de f4i. Toba de f4i nu merge pe f4, fiind mai lunga si mai grasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate