Jump to content

Bobossus

Super Membru
 • Posts

  732
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest, Romania
 • Carnet moto din
  2014
 • Motocicleta
  Honda 954RR "Fireblade", BMW R850 GS
 • Numar Moto
  din metal

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda CB 500, Honda Shadow VT600

Recent Profile Visitors

748 profile views

Bobossus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. + sa le zica si altora care se cred cascadori
 2. Preluat de pe Info trafic Bucuresti Accident moto-auto la Libery Mall, sens spre Razoare. Din ce relatau colegii de la fata locului, moto nu a pastrat distanta si a intrat intr-o autoutilitara. Cica rider ul a fost lovit destul de rau. Daca il cunoaste cineva, moto nr. VL-67-RUN
 3. "la banca in general semnezi ce iti pun ei in fata" De acord dar ideea e sa stii inainte ce iti pun ei in fata. Aproape nimeni nu citeste cearsaful ala de documente si nu poti negocia contractele. INSA avantajul in cazul meu a fost sa stiu dinainte niste chichite. De exemplu, ca asigurarea de viata la anumite credite este optionala dar este mentionata acolo by default. A trebuit sa specific eu ca nu sunt interesat de ea ca altfel o introduceau. Alt exemplu este ca foarte multi si-au facut card de cumparaturi si cand mai au nevoie, mai scot cu el si cash de la bancomat direct, ca deh omu mai are nevoie. Dobanda e mare in comparatie cu un overdraft de exemplu (pe la 10% diferenta). Cineva care lucreaza in sistem poate sa iti zica: "ba, daca ai nevoie de cash rapid, iti faci overdraft in 2-3 zile, nu scoate banii de pe ala de cumparaturi"
 4. Muretto in mod normal iti dadeam dreptate dar din momentul in care a trebuit sa lucrez cu banca si o persoana apropiata mi-a explicat toate dedesupturile, m-am ingrozit de cate lucruri defapt nu stim, chiar si noi ca persoane fizice. Mi-ar fi prins bine sa ma sfatuiasca mai devreme cineva "din interior" pana sa ma apuc sa semnez hartii
 5. Sa sti ca e buna ideea,.daca trantesti motorul si nu poti sa il ridici, te ajuta domnii de la rutiera )
 6. Da dar colegu' ALX are dreptate, o poate sa o ia cineva de acolo usor
 7. Verifica daca link-ul e OK pentru ca mie nu imi mai apare
 8. Poti sa il duci si la Baile Herculane (daca nu a mai fost), pe Valea Cernei (inclusiv la Cerna sat). Nu vreau sa deschid o discutie pe tema asta dar poate il mai indepartezi de ideea de vanat. De la 14 ani trebuie sa isi "vaneze" colegele ))
 9. Sa il vopsesti sau sa il cromezi?
 10. Dap, neaparat sa dati la Torrent. La direct download merge cu 300 kb/sec. Multumim! P.S. Poate gasim si niste carti ceva mai noi ca stam slabut si la categoria "carti moto".
 11. Nu stiu daca Iancu mai e acolo langa Petrom Baneasa (Miorita), trebuie intrebat. Eu cred ca daca tot lucreaza la Victoriei, poate sa ajunga la poligonul de la Gara Obor, unde sunt 2 - 3 scoli moto.
×
×
 • Create New...