yusuf Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 Salut Vreau sa completez cu antigel dar nu am nici un marcaj pe bidonas, acum mai este doar pe fund antigel, pana unde sa umplu bidonasul ? » Post actualizat in 10 Oct 2015 12:43 Am gasit , sunt pe spatele bidonasului marcajele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 Poti sa il umpli pana sus pentru ca isi va pastra antigel cat are nevoie.Restul il va da afara pe supra-plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 Si restul il da pe jos si s-ar putea ca roata spate(depinde de model) sa il culeaga. Am auzit ca face bine la aderenta antigelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate